sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ostoksia Kirkkonummelta!

Lauantaina vierähti ihan iisisti noin 5 tuntia katsellessa agilityn parhaimmistoa, tai noh, tänään ne parhaimmistot on siellä kyllä oikeasti ottamassa mittaa toisistaan, eilen oli joukkuekisat. Tauot saatiin helposti kulumaan kierrellessä koiraharrastajille tarkoitettuja kojuja. Olihan siellä vaikka ja mitä! Sain kuitenkin kylmetettyä pääni, enkä ostanut mielestäni mitään turhaa (niimpä...). Sitä paitsi, eräs nimeltä mainitsematon koiraihminen oli pistänyt facebookkiin kuvan ostoksistaan, mitä oli näääääin paljon, ei tarvinnut kuin näyttää sitä J:lle niin loppui silmien pyörittely meillä :D (Kiitos siitä) Yhtäkkiä olinkin ostanut tosi vähän. On se kiva kun on sellainen asia kuin lomarahat. No ei mulla ees niin paljoo menny. Ja kerrankos sitä. Vai mitä?

Upouusi aktiivisen koiran ravintoöljy otettiin testiin (ei löydy vielä kaupoista).

 Tuliaisia. Yhdessä lelussa 19 vinkua! Ajattelin, että pojat jakaisi lelun, mutta Vili omi sen heti ja se oli tärkeämpi kuin mikään luukaan on koskaan ollut. Uutuudenviehätys tosin on jo ohi, nyt nuo voi leikkiä sillä jo kimpassa. Leijona säästetään superpalkaksi jonkin treenin päätteeksi :)

Luottoa löytyy! Ruutunauha ja tötsät. Saa nähdä näkeekö meitä koskaan kisakentillä suorittamassa tätä, mutta ainakin treenikentillä yritetään kovasti :)

Tää olis ollut hieno tokon SM-kisoihin. Harmi kun ollaan sovittu jo, että laitetaan heelerilippikset päähän :D No, tää sopii mun päähän kyllä muissakin tilanteissa.

Uus lempparipanta. Näille mulla löytyy käyttöä vaikka kuinka paljon.

Sitten. Myös tänään tein löytöjä Helsingin Messukeskuksen kirppiksellä! Rahaa meni tasan 15 euroa.
Löydöt: toppi, 2 t-paitaa, neuletakki, jätti(hieno)huivi, farkkuliivi jossa pitsiä. JA tittidii! Seuraavan:


Uudenkarhea metsku! Meinasin eilen ostaa kisoista senkin, mutta en raaskinut. En oo aiemminkaan raaskinut ostaa sitä, pihi mikä pihi, mutta musta toi on oikeesti tosi kallis. Oli aivan pakko käyttää tilaisuus hyväksi. :) Rahaa kirppikselle meni siis vähemmän kuin mitä toi metsku makasisi eläintarvikeliikkeessä! Jippijaijee!

2 kommenttia: