perjantai 21. kesäkuuta 2013

Tokon kisaharkka

Keskiviikko Viikin Prisman nurmialueet klo 18.

Oltiin hyvissä ajoin paikalla lämmitelemässä ja hengailemassa.

Lämmintä oli noin 22c, pari hassua pilven riekaletta jossain näkyi, mutta lähes kirkas taivas oli. Toisaalta kiva näin, pääsin testaamaan onko järkeä laittaa (märkää) fleeceä ennen paikkamakuuta, joskus kun tuloksena voi olla aikamoiset hepuloinnit. Olin vähän epävarma kaikesta, tarkistelin koko ajan voiko Vilillä olla liian kylmä ja mitähän kaikkea keksin :D 

Häiriötä oli riittävästi; useita kehiä samaan aikaan käynnissä, paljon (uusia) koiria ja ihmisiä, hanhen KAKKAA, ....

Alkulämpällä, pikkubroidi härnää minkä kerkeää.



Liikejärjestys oli seuraava

Osa 1, Kehä 1
Luoksepäästävyys, paikkamakuu

Osa 2, Kehä 1
Luoksetulo, liikkeestä maahan, hyppy

Osa 3, Kehä 2
Seuraaminen hihnassa, liikkeestä seisominen, seuraaminen hihnatta

Yksilöliikeet tehtiin pareittain, meillä kävi hyvä tuuri, saatiin pariksi viime vuoden suomenmestari, taitava ja iloinen Wii ohjaajansa Marian kanssa :) Tuntui, että mitä enemmän juteltiin, sitä enemmän maailma pieneni :D Nimimerkillä: Molemmat Muuramesta (normaalisti kysyttäisi "ai mistä?!")

Paikkamakuu meni rauhallisesti kahden koiran keskellä. Toinen koira lähti omistajansa perään, Vili onneksi pysyi TAAS paikallaan. En muista milloin viimeksi oltaisi tehty paikkamakuu, missä molemmat vierustoverit olisi maanneet nätisti paikallaan :D Maahanmenossa tuplakäsky, koska ei mennyt ihan maahan asti ekalla, jäi jotenkin oudosti "melkein maahan". Perusasentoon ei myöskään noussut ekalla, joten näitä nyt reilun viikon aikana vahvistamaan.

Luoksetulo meni hyvin. Vähän odotellessa katseli muualle, mutta tuli kyllä heti kun pyysin. Pa vähän vino.

Liikkeestä maahan meni hyvin. Vili kerkesi mua odotellessa palkita itsensä hanhen kakalla, mikä oli sopivasti ollut suoraan nenän edessä kun oli jysähtänyt maahan. :D

Hyppy meni myös ihan hyvin (kolmella laudalla). En ottanut lopun perusasentoa ollenkaan, koska sen ennakoi herkästi. Hyvä poika :) Pakko SM ottaa kolmella laudalla, riskinä on se, että jos ei huvittaiskaan hypätä, mutta KUN hyppää on se paljon vauhdikkaampi ja ryhdikkäämpi kuin kahden laudan yli löntystäminen.

Tässä välissä liikkuroin Wiille ja Marialle osan avoimenluokan liikkeistä, Vili piti taukoa.

Seuraaminen hihnassa. Laiskaa. Belggari sattui juuri kehän laidalle, ja eihän se Vilin mielestä voi olla kukaan muu kuin Sony. Piti siis vähän kattella mitä se "Sony" siellä touhuaa.

Liikkeestä seisomisessa pysähtyi vasta toisella käskyllä, muuten meni ok. Tässä seuraaminenkin oli jo parempaa ja tiiviimpää.

Seuraaminen hihnatta oli myös aikamoista laahaamista, mutta parempi kuin hihnassa.






Kuvassa joukkueemme pienin ja tokoilevista heelereistä ainakin tällä hetkellä kaikista taitavin - Ruu :) Ensimmäinen heeleri, joka on kisannut voittajaluokassa ja saanut vielä 1. tuloksen!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti