torstai 6. kesäkuuta 2013

Kahden viikon tiivistelmä

Hassua. Meillä on nyt kaksi koiraa. 

Kaikki on mennyt OIKEASTI tosi hyvin. Vili ja Juti on jo täysin tottuneita toisiinsa, osaavat lukea koko ajan toisiaan paljon paremmin. Samoin kuin meidän muu lauma. Koko ajan saadaan enemmän ja enemmän arjesta kiinni, mutta samalla pystytään nauttimaan näistä ihanista hetkistä, mitä pentu mahdollistaa. 

Pojat pääsi katselemaan laadukasta naisfudista, tosin Juti ei tuntunut arvostavan sitä pätkääkään.

Vili kyllä tapitti kun meikku siellä sinkoili sinne tänne.


Nälkäisiä reppanoita.

<3 Vili <3

Käytiin jo ensimmäisessä pentumiitissä, minkä yhteydessä Vili pääsi aksailemaan, tosi mentiin rata vain kerran, koska aurinko helli niin kovin, ettei enempään pystynyt. Tässä vaiheessa luulin, että no nyt loppu patterit meidän koiranpennusta, mutta ootas vaan, vielä löytyi vaikka kuinka paljon energiaa ja......

........tässä loppu tulos.

Maanantaiaamuna lenkkeilemässä, tästä suoraan lähdettiin ajelemaan mummon kaveriksi Keski-Suomeen mökkeilemään. Kuvan kukat on Jutin lempikukkia. Meidän takapihan hötöt on jo metsästetty ja syöty, onneksi Juti pystyy keskittymään lenkeillä kuitenkin muuhunkin kuin kukkiin.

Putkiaivot Putkilahdessa mökkeilemässä

Grillimaisterin titteli ei kyllä ihan vielä vaihtunut uimamaisterin titteliin, mutta osasi se pentu kuitenkin hienosti uida, eikä pelkää mennä veteen kahlailemaan :)

Hienosti pieni mies odottaa jo ruokaansa, vapautuksesta vasta hyökkää kimppuun. Ruokahalu on valtava.

Vili on mummon muru <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti