sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Fiskträsk 14.6.2013

Miljuuna kuvaa meidän perjantai-illan ihanasta leikistä. Seuraksi saimme Emmin ihanine perroineen. Mukana oli siis neljän koiran lauma. Pienin on meijän Jutila, toiseksi pienin meijän Vilperi, valkoinen karvanaama Una ja ruskea pörriäinen Isla.



























Samassa paikassa oltiin myös lauantaina lenkkeilemässä, kokoonpanoon kuului meitsi ja Vili ja meitsin kaveri Jenni ja Lempi-lagotto noin 10kk. Juti jäi kotiin nukkumaan, eikä edes huomannut että lähdettiin. Oli kuulemma herännyt juuuuuri ennen kuin tultiin Vilin kanssa kotiin :)

Lauantaina ennen Fiskträskin lenkkiä oltiin monta tuntia katsomassa Agilityn joukkue SM - kisoja. Paljon estevarmoja koiria ja taitavia ohjaajia, lähes koko ajan olin kylmillä väreillä ja tippa linssissä. Mä en tajua, miten herkistyn tommosissakin tilanteissa. Yksi hyvä esimerkki, missä rupesin vetistelemään: Tuntematon nainen ja koira, heti alussa ohjausvirhe ja koiran suoritus hylättiin, pari jatkoit kuitenkin matkaa maaliin saakka suuren ihmisjoukon taputuksien tahdittamana. Ja minä pidättelen kyyneleitä :D Pari heeleriäkin kuulemma oli ollut mukana, niitä en valitettavasti itse nähnyt :(

Kamalia paikkoja tommoiset koiratapahtumat, tuollakin oli niin paljon kaikkea, mitä olisi tarvinnut ostaa! Jotain oli kuitenkin PAKKO. Ostoksista kerron erikseen myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti