keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pojat tänään

Vili 2 vuotta ja melkein 9 kuukautta. Puntari näytti 9,7 kg. Luulen, että vajaan kilon verran tulee takaisin, kun päästään taas reenaamaan kesällä ja saadaan muskelireidet takaisin. Se yritetään sitten vakiinnuttaa painoksi.


Juti tasan 9 kuukautta, pennun tittelin voi heittää nurkkaan ja tästä eteenpäin sitä voi kutsua JUNNUKSI!! Meidän pieni pentu. Painoa 6,3 kg, eli ihan pikkuruinen vielä. 


Samalla pojista otettiin myös uudet passikuvat.


6 kommenttia:

  1. Aww supersöpö korva Vilillä! Saitte uuden lukijan, pitkään yritin ihan viralliseksi lukijaksi liittyä, mutta kun tunnukset eivät mene millään oikein. Yritän kyllä joskus vielä uudestaan, I promise :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on <3 Hahah voi ei, aina ei mee ihan putkeen, tsemppiä ! ;)

      Poista
  2. Vili on kyllä kutistunu mun silmään, vai muistankohan väärin? Siitä on niin kauan kun ollaan nähty koirien kanssa. En kestä noita korvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän mä vähän tossa ekassa kappaleessa kirjotin et kilon verran varmaan tulee takas kun päästään joskus reenaan, taisit kattella vaan kuvat ? ;) Kilon muutos näkyy pienessä koirassa helposti.

      Ja niin on, tosi pitkä aika. Mulla oli pojat sillon Minean synttäreillä kyllä mukana, mut sisälle asti ne ei sillä kertaa tullut. Siitäkin on monta kk.

      Poista