keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Näyttelytreeniin

Joku on saattanut huomatakin että oikean reunan kalenteriin päivittyy aina silloin tällöin osa meidän touhuiluista. Osa tulee niin lyhyellä varoitusajalla, ettei niitä siihen kerkeä laittaa.

Tänään keskiviikkona on vuorossa toinen kerta näyttelytreeniä. Ensimmäinen kerta oli viime viikolla. Näyttelytreenit on tattarisuolla agilityhalli.fi tiloissa. Treenin vetää Harri Pakarinen. Näyttelypiireissä kun olen ainakin vielä ihan untuvikko, niin täytyy myöntää ettei nimi sano mitään, mutta pienen stalkkailun jälkeen totesin miehen olevan ilmeisesti aika pitkän linjan koiraharrastaja. 

Leirinäyttely kesä -13
Sama tuomari, Päivi Eerola, on myös Turussa.
Juti ja veljet. Luca (Samson), Juti (Sherlock) ja Eddie (Skyfall).
 
Syy miksi meillä on nyt "tehoviikot" on lauantain näyttelyt. Juti on sellainen hikipinko, että varmasti seisoa täpittäisi ja liikkuisikin ihan kivasti ilman treeniä, mutta ei kai tästä mitään haittaakaan voi olla? Ihan hirveästi ei vielä olla saatu vinkkejä miten voitaisi parantaa tekemistä tai olemista. Niinhän se menee että ei se määrä vaan se laatu, viime kerran vinkki oli: koiran ryhdin parantaminen seisomisessa. Se onnistui ottamalla muutaman askeleen taaksepäin Jutista.

Tälle kerralle laitoin ilmoittautumisen ohessa toiveeksi pöytätreeniä. Viimeksi keskityttiin liikkeeseen ja seisomiseen. Ilmoitin samalla Jutin veljen Eddien (Myheels Skyfall) ja malinois Aruyn (KLIK). Molemmat olivat myös viime kerralla mukana. Eddie on meidän mukana myös Turussa. Poikien ihka oikea mutsikin lähtee näyttäytymään kehään. Aruy kävi jo viime viikonloppuna koittamassa ensimmäistä kertaa miltä tuntuu ihan oikeat näytelmät ja hienostihan ne meni, lisää voit lukea sertifikaatin arvoisen Arskan omasta blogista ;)

Sateinen syyskuu ja Heinolan erikoisnäyttely -13.
 

Urospentujen 2 ja kunniapalkinto.

2 kommenttia: