maanantai 27. tammikuuta 2014

Jutilan kanssa rengasta ja valssailua

Tänään lisättiin rengas meidän esterepertuaariin. Sitä pitää kuitenkin tehdä vielä harkiten ja maltilla, niin matalana kuin pystyy koska kyseessä on kehittyvä penneli mitä ei ole tarkoitus vielä hyppyyttää. Tai no johan se viikonloppuna viettää 10kk päivää. Hulahulavannetreeni voitaisi kuitenkin aloittaa tässä sivubisneksenä kotioloissa. Tai miksei viedä hallille asti.

Rengasta kahden avustamana. Yksi pitää kiinni ja toinen varmistaa ettei palkkaa saa kuin oikeasta suorituksesta. Minä vain seison ja vapautan oikealla hetkellä - eli silloin kun Jutin focus on esteelle (palkalle).

Samalla voin itse pitää luonnollisen etäisyyden. 

Tämän jälkeen valssailtiin, haettiin oikeaa linjaa ja rytmiä juoksuun. Tuntui, että olisi mennyt sujuvammin, kuin mitä videolla näyttää. Tietenkään paras pätkä ei tullut videolle, siinä sain pidettyä tasaisen vauhdin loppuun saakka.Videon valssipätkässä mun vauhti hiljenee loppua kohti. 

Lopetettiin taas vauhdikkaampaan suoritukseen -> putki-muuri-rengas yhdistelmään, joka meni muuten hyvin, mutta uusi este rengas kaipasi tietenkin vahvaa magneettia. Ilman apukäsiä olisi Juti juossut luokseni tai vaihtoehtoisesti esteen väärästä kohdasta läpi.


Mulla on treenien jälkeen niin paljon ajatuksia; mitä pitäisi treenata, miten ja milloin. Näiden toteuttaminen ontuu pahasti. Jos en saa samantien kirjoitettua ajatuksiani ylös, seuraavan yön jälkeen en muista juuri mitään. Tällä viikolla lupaan käydä vapaaharkkailemassa joku päivä töiden jälkeen tai vaihtoehtoisesti myöhään illalla kun vuorot loppuu (klo22 jälkeen). 

Vilikin pääsee tokoilemaan. Tokokärpänen pitkästä aikaa puri oikein kunnolla, kun olin viikonloppuna talkoohommissa HSKH:n järjestämissä kisoissa. Huhhuh kun teki mieli kentälle. Vili, et uskokaan kuinka odotan että päästään taas tekemään täysillä!

6 kommenttia: