tiistai 14. tammikuuta 2014

Luminen maa

Vihdoin tänne eteläänkin on satanut ensilumi. Taisi tuossa joskus viime vuoden puolella sataa jo yksi, mutta en edes muista sitä.

Me vietettiin kaunista lumista sunnuntaita Vantaan Ylästössä kiertämällä joku järvi. Pojat oli fiiliksissä, eikä se johtunut säästä tai reitistä, vaan siitä että kaunis Lempi-lagotto oli niiden seurana.



Tässä lunta ja kirkasta odotellessa on ihan unohtunut arvostaa sitä, että autolla ajaessa ei häikäise ja että sillon kun sataa vettä niin on oikeasti lämmin verrattuna siihen että sataa lunta. Korostan, että nämä ei ole missään nimessä valituksia, ne on vaan toteamuksia mitä oon pistänyt merkille tässä parin ihanan kirkkaan päivän aikana.



Olen myös löytänyt tuttavistani uusia piirteitä. Aika moni on sitä mieltä, että lumi ja kirkkaus on ikävä asia. En ymmärrä sitten yhtään, mutta en silti tuomitse.

Vähän harmittaa, kun torstaihin saakka on menoa siten, että ulkoilmasta pääsee nauttimaan vasta aikaisintaan klo 17 aikaan, sillon on turha raahata enää kameraa mukaan, näillä taidoilla ainakin.




Ei auta kuin toivoa, että hienot kelit jatkuu viikonlopunkin yli.

TÄSTÄ (klik) pääset katsomaan loputkin sunnuntain räpsyt.

4 kommenttia:

  1. Oisko ollu toi silvolan tekojärvi? Ylästössä ei taida muita järviä mun muistaakseni olla :D

    Ihania kuvia! Pitää yrittää päästä yhdessä lenkille taas joku kerta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti ihan googlettaa ja sehän se. Aidattu tekojärvi.

      Ja joo, niin pitää!! Meillä on tää viikko aikalailla täyteen buukattu, mutta palataan viimeistään ensviikolla asiaan. :)

      Poista
  2. Kivoja kuvia! :) Ja se on vähän niin tähän aikaan vuodesta, että jos ei suunnilleen ennen kahta päivällä oo jo täyttä häkää kuvailemassa, on ihan turha raahata kameraa mukanaan ollenkaan, jos tarkotuksena on koiria tai mitään muutakaan liikkuvaa kuvailla. Kiusallisen vähän sitä valoisaa aikaa riittää, mut onneks se koko ajan helpottaa. Ainaki meillä ollaan ihan fiiliksissään auringosta, vaikka mukana tuliki rapsakka pakkanen, joka taas omalta osaltaan vaikeuttaa sitä kuvailua, sitä ku ei tumput kädessä oikein tehä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Totta turiset. Tää keli antaa kuitenkin edes vähän lohtua siitä, että jotain parempaakin on vielä joku päivä tulossa, mieliala on pompsahtanut huomattavasti ylöspäin ja eilen huomasin kotiin töistä ajellessani että hymyilin ilman sen kummempaa syytä ;)

      Pakkanen on eilisestä lähtien vaikeuttanut kuvailun lisäksi myös tassuttelua! Molemmilla on tällä hetkellä kuivat tassut/pieniä halkeamia, joten ei auta kuin marssia tänään niiden kanssa kauppaan vaha/tossuostoksille. Saa nähdä mitä nuo sanoo jos jotkut töppöset jalkoihinsa saavat..

      Poista