perjantai 12. heinäkuuta 2013

Traumaattinen patellaluksaatio

= Polvilumpion sijoiltaanmeno.

Joo. Oikea polvihan se. Tällä hetkellä polvessa on vielä nestettä ja se on venähtänyt. Liikkuu ykkösen polven verran.

Nyt vaan pitäisi saada pidettyä tuo jätkä levossa kaksi viikkoa. Mitenhän se onnistuu. Hyviä vinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan! 

Temppuja, pelejä, muuta aivotyöskentelyä, missä ei tarvitsisi paljoa liikkua? 

Kaksi viikkoa Dolagis-kuurilla ja levolla.

En ehkä kestä. Jouduin just telkeämään Vilin kevythäkkiin, koska painit meni liian vauhdikkaiks. Onneksi tuo häkki on todella iso, ja äkkiä tuo kävi sinne pötkölleen ja rauhoittui. On vaan niin paha mieli toisen puolesta. Ei auta kuin ajatella että tää on sen parhaaksi, polvi voi vielä palautua jopa 0/0. 

Mikäli ei palaudu ja polvi vaivaa, niin meille ainoaksi vaihtoehdoksi jää operoiminen. Tuota koiraa ei ole tehty sohvan valtaajaksi, vaan touhottamaan siellä täällä kavereiden kanssa.

Yksi hyvä vinkki saatiin juuri facebookissa. Hajuerottelu!

6 kommenttia:

  1. Voihan helvetti sentään :(

    *Jäädytetty Kongi

    *Kovat luut

    *Esineiden tunnistaminen nimeltä (Birre osas joskus aikanaan tuoda erikseen hiusharjan, kaukosäätimen, pallon, kaulapanta, jne.)

    *Nenäkosketus, jonka kautta voi sitten päästä vaikkapa oven sulkemiseen, jos haluaa opettaa sulkemaan avonaisen oven nenällä tai muuten.

    Ei nyt okein raksuta, mutta pitää yrittää keksiä lisää... Me pidetään koko lauma peukkuja, että pikkukaveri tulis äkkiä kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano :( Kiitos vinkeistä ja tsempeistä! Laitankin heti kongin täytteineen pakkaseen.

      Poista
  2. Mulle kaikki on hokenut tota jäljen tekemistä, siinä mennään rauhallisesti ja saa koiran usein lyhyessäkin ajassa väsyneeksi. Että nyt vaan nurtsia polkemaan ja nakkeja perään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh :) Namien ettiskelyjä ollaan iltaisin tehty ja "lenkkien" ohesssa. Täytyy ehkä panostaa siihen joku ilta vähän enempi ja mennä jopa autolla johki muualle kuin tohon etunurtsille :P

      Poista
  3. Voi ei... polvivammat on tosi kurjia! Me tehtiin muutaman kerran saikulla verijälkeä ihan omalla pihalla, ja se tuntui olevan hauskaa ilman liikoja pultteja. Noutokapulan pitoharjoituksia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, ja vielä kun Vilikään ei yhtään osaa varoa, pelottaa koko ajan ettei se parane kunnolla! Otettiin heti neuvosta vaari, tiedostin kyllä ton itsekin, että voitaisi nyt harjoitella noutokapulan pitoa, kun ei kumpikaan pidetä siitä, mutta silti ajattelin että eiiiih. :D Mutta me tehtiin se, ja eilen illalla treenattiin sitä. Se oli yhtä tyhmää kun muistin, mutta edistyttiin kuitenkin vähän ;) Kiitos!

      Poista