torstai 25. heinäkuuta 2013

KIITOS sille joka keksi Kongin

Haha. Ihanaa! Ostin tiistaina Jutillekin oman kongin ja nyt mietin että 
OI MIKSI EN OLE OSTANUT SITÄ AIEMMIN :)

Nuo molemmat on niin ahneita, että puuhaavat mielellään pitkänkin aikaa kongiensa kanssa. Vaikka tämä on vasta kolmas kerta kun Juti ja Vili saa ne yhtäaikaa, on niillä jo oma tapansa innostua ja tarjota tiettyjä asioita. Vili syöksyy samantien kevythäkkiin, koska se on nyt tottunut syömään herkkunsa siellä. Juti muuten vaan häseltää ja vinkuu ja on selkeästi innoissaan. 

Nyt kokeilin ensikertaa laittaa märkäruokaa kongin täytteeksi. Aiemmin oon survonut juustoa kongiin, ja pistänyt mikron kautta pakkaseen. Myös maksamakkaraa ollaan käytetty.

Saan sillä korvattua yhden Jutin tämän hetkisistä neljästä ateriasta/vrk, kun tungen M-kokoisen kongin täyteen Naturedietin penturuokaa. Se huono puoli tossa ruoassa on, että se on vähän turhan riittoisa pelkästään tähän hommaan. Pitää varmaan sekottaa ihan normiruokaankin, jottei tartte roskiin heittää. Tai no Vilin ruoasta saan survottua yhteen kongiin noin kolmasosan. Luulisi että tollainen pari päivää jääkaapissa säilyy avattuna :)


Sitten kuvia siitä pitkästä tunnista minkä verran aikaa meni jäätyneen kongin sulatukseen ja sisällön syömiseen!


Hämmästyin katsoessani kamerasta tätä alla olevaa kuvaa, kyllä tosta koirasta sittenkin saa ruman kuvan näpsästyä!   ;)


Ostin myös Hill'sin märkäruokaa, jonka luulen olevan meille kätsympi, kun on pienistä määristä kuitenkin kyse, eikä ruokaa ole ostettu ruoaksi. Jos noin voi sanoa. Meillä tällä ruoalla leikitään :D

Lopuksi pitää tietenkin tarkistaa kuinka siistiä työtä kaveri on tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti