keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

TattisCup

Ollaan tosiaan menossa sunnuntaina usean heelerijoukkueen kanssa Agirotuun Ylöjärvelle. Meidän joukkueella oli eilen "kisaleiri" TattisCupissa ;) Osallistuttiin kaikki tosimölli-radalle.

"Tosimöllien radalla on vain tavallisia hyppyesteitä ja putkia. Radalla on noin 10 estettä ja hypyt ovat korkeuksissa 20cm - 30cm - 40cm."

Tosimöllien rata oli todella simppeli, moni taisikin olla sen takia pulassa, koska siinä piti myös itse pinkoa aika kovaa!

Ihanneaika 11 esteisellä radalla oli 30 sekuntia. Me oltiin heti tokana vuorossa ja meidän radat oli 14,34s ja 15,34s. Jälkeenpäin ajateltuna, en muuttaisi meidän radalla mitään. Mitään erikoisia ohjauksia ei tarvinnut miettiä, koska rata oli tosissaan niin simppeli. Piti vain juosta kovaa ja siinä näki kuinka estevarmoja (estehakuisia) koirat olivat. Suorittaako ne kaikki vastaantulevat esteet, vai kiertääkö ne ennemmin. Vili ei kiertänyt yhtäkään, ei edes meinannut :)

TÄTÄ KLIKKAAMALLA YOUTUBE-VIDEOON.

En tiedä kumpi tulos oli ensimmäiseltä radalta, mutta joka tapauksessa ensimmäisen radan tulos oli se mikä laskettiin ja me sijoituttiin Viltsun kaa tokaks :) Palkinto ei ollut kyllä häävi. Pallo mikä meni rikki jo kun koskin siihen. Vili sai sen kerran suuhunsa, sitten jouduin jo ottamaan pois kun se tuntui niin haperolta, ja mun käsiinhän se mureni. Löytyy nyt meidän roskiksesta.