lauantai 6. heinäkuuta 2013

Näyttelytreeniä

Tänään oltiin ässien, eli Myheels S-pentujen, kanssa lentokentällä aiheuttamassa pahennusta. Ei vaiskaan, ei kai kukaan häiriinny neljästä pienestä suloisesta pennusta ;)

Kaikki kolme Jutin sisarusta pääsivät paikalle ja kasvis neuvoi kuinka pennun kanssa harjoitellaan näytelymiä varten. Meillä on ollut jo muutaman päivän näyttelyhihna (Resco) ja panta (panssariketju) lainassa ja ollaan harjoiteltu ihan vain muutamia minuutteja. Tänään lentskarikentällä vierähti reilu tunti, tosin se sisälsi paljon taukoja ja leikkejäkin. 

Hihna vasemmassa kädessä, koira vasemmalla puolella. Panta siten, ettei se roiku vaikka olisikin löysällä. Siitä sitten vain eteenpäin ja palkkaa! Ei kuulosta vaikealta. Eikä se Jutin kanssa sitä ollutkaan. Myös seisominen meillä on hyvällä mallilla, muuta kun ei olla vielä harjoiteltukaan Jutilan kaa. Heeleriä onnekseni esitetäänkin rennosti, ei tarvitse asetella sen kummemmin. 

Myheels Sherlock "Juti" / Myheels Skyfall "Eddie" / Myheels Samson "Luca" / Myheels Soulsister "Snö"
Harjoiteltiin myös pöydällä olemista. Oltiin sellaisessa nurkkauksessa, missä oli erilaisia tasoja. Hihna kaulalle, koira vasempaan kainaloon, herkut oikeassa kädessä ja koiran nähden laitetaan herkut pöydälle, samalla silitetään pitkiä vetoja vasemmalla kädellä. Kun herkut on loppu, lasketaan pentu maahan. Näitä toistoja voi tehdä monta, ja ainakin meillä lopputulos oli se, että Juti halusi pöydälle uudestaan ja uudestaan :D Mihinkäs muuhunkaan se on paras lopettaa.

Lopussa käveltiin vielä ryhmärämän kanssa ympyrää ihan omissa hihnoissa ja siitä vapautettiin koirat paineihin. Ihania pikkuotuksia kaikki. Sen verran on kyllä pojat äijiä, että saa nähdä kauan niiden kanssa voidaan treffailla näin, että kaikki voivat olla keskenään yhdessä kasassa.

Lentokentälle mentiin bussilla - ensimmäistä kertaa! Hienosti mäni. Tässä todiste siltäkin reissulta.


Huomenna lähden koirien kanssa Agirotuun Ylöjärvelle. Sain vastauksen ylimmältä koetoimitsijalta, että turistikoirat on ok. Siitä jatketaan suoraan äidilleni pohojanmaalle, joten blogi on todennäköisesti muutaman päivän hissukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti