sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Rakastunut narttuun

Kirjaimellisesti. Ollaan mietitty useampien kavereiden kanssa ääneen, mikä siinä niin viehättää. Vili on niin korviansa myöten rakastunut supernarttuun Islaan. Valitettavasti tää rakkaustarina on HYVIN yksipuolinen. Pari kertaa Vilin ollessa nuorempi, on Isla sanonut Vilille kovaa, että Vili on ihan tyhmä, mutta eihän tuo rakastunut hömppä mitään tajua. 

Mutta ollaan tultu siihen tulokseen, että ehkä se juuri viehättää. Isla on niin NARTTU. Niin selkeä narttu. Vaikeasti tavoiteltava ja "kiukuttelija" Viliä kohtaan. Mikäs sen mukavampaa, vai mitä?

Kylki kyljessä näin, käymme aina rinnakkain.... 
Vaihtoehtona olisi myös takana kulkeva Una, joka olisi enemmän Vilin ikäinenkin. Ensimmäisenä yllä olevassa letkassa kävelee Vilin parhaista parhain poikakaveri Sony, joka käykin välillä komentamassa, kun Vili ei tajua ollenkaan keskittyä poikien juttuihin.

Onneksi Vili muistaa välillä katsella, minne minäkin jään seisoskelemaan, tiedä sitten kattooko sillä silmällä, että joko sää jätät meidät rauhaan... ;)

Joskus Isla jopa lämpeää liehittelyille, ja saattaa jopa vähän juosta Vilin kanssa ;) Onnistumisprosentti Vilin iskuyrityksillä on kuitenkin äärettömän pieni. Propsit sinnikkäästä yrittämisestä!

2 kommenttia:

  1. Voi Vili Vilperttiä, tainnut kevät ja aurinko tehdä poikaseen mitä ihmeellisempiä ja kummallisempia tuntemuksia :).. Rakkaus mikä ihana asia, saa tekemään mitä hassumpia asioita ja tekoja, myös meissä ihmisissä saatika sitten koirissa :D.. Kyllähän saatte varpaillanne olla ettei Isla liikaa lämpene Vilin liehittelylle ja lemmen jutskuille :D.. Nauttikoon Vili poika täysillä rakkauden tunteistaan, nostattaahan se varmasti "koirapojan" egoa :D.. Ihania, toivottavasti aurinkoisia kevät päiviä riittää meille kaikille <3.. Vilille rapsutuksia.. Terkuin teitä fanittavat Putkilahden poppoo <3

    VastaaPoista
  2. Voi poikia :D Mun yhdellä kaverilla on kans kääpiösnautseri-uros joka viimekesänä keksi yhtäkkiä että Dusty on ihan superihana....kovat on tälläkin pojalla iskuyritykset mutta Dusty ei ole kyllä lämmennyt ollenkaan, monta kertaa on poika melkein saanut hammasta mutta silti pitää joka kerta kun nähdään yrittää että josksos se Dusty nyt sattuiskin tykkäämään siitä :P

    VastaaPoista