lauantai 6. huhtikuuta 2013

Keppiedistys

Tänään mentiin extempore Ojankoon aamulenkille ja treenailemaan vähän aksaa. En ollut suunnitellut treeniä muuten kuin, että lisätään keppeihin nyt este eteen ja/tai taakse. Hallissa olikin mukavassa järjestyksessä esteet valmiina, suora linja mutkaputki -> rengas -> kepit -> mutkaputki -> hyppy. Alkuun otin 12 keppiä (molemmilta puolilta) ihan yksinään namialustan odotellessa toisessa päässä.

Ei olla yli viikkoon tehty aksaa, en olisi uskonut, mutta kyllä se vaan vaikuttaa vireeseen. Myöskään hallilla ei oltu käyty tokokisojen jälkeen. Vili teki vähän huolimattomasti ja myös hajut kiinnosti välistä enempi, joten palautus boksiin ja hetken tauko. Päästessään takaisin kentälle, meno oli ihan toisenlainen ja keskittyminen parani.

Kepit on vielä aika hitaanpuoleiset, mutta eiköhän ne siitä nopeudu, kun varmistuvat. Hakeutuminen renkaalta tai putkelta kepeille ei vielä (tietenkään) tapahdu yhtä automaattisesti, kuin jos tilalla olisi joku "tuttu" este, mitä ollaan radassa aikaisemmin tehty. Edettiin keppitreeneissä ja se riittää :)

Esteitä, mitä ei vielä voida yhdistää rataan on keinu ja A. Molempien harjoittelu on tässä keppitohinassa jäänyt lähes kokonaan.. Luulempa, että niiden treenaus alkaa sitten vasta, kun kepit on viiiielä vähän varmemmalla pohjalla.

Ps. Sain valita eilen leffan, mikä vuokrataan (harvinaista) ja valkkasin Koti eläintarhassa (We Bought a Zoo) ja tykkäsin kovasti. Tykkään kaikista elokuvista missä on eläimiä, joten olisin voinut sanoa tykkääväni leffasta jo ennen kuin näen sen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti