keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Palautus maanpinnalle

Johan sitä rupeskin tulemaan "liikaa" hyviä ja kivoja uutisia. Sehän tietenkin kostautuu mitenkäs muutenkaan kuin sairastumalla oksennustautiin. Tauti minkä oon onnistunut nyt monena vuotena ohittamaan. Kammoksun sitä niin paljon. Nyt on onneksi nesteet pysyneet sisällä kohta 12 tuntia, joten eiköhän elämä rupea taas pikkuhiljaa voittamaan.

Vilillä on ollut paljon hommaa, kun eka piti vahtia J:tä kun se kävi saman läpi, huomattavasti kevyemmässä muodossa kylläkin. Sen jälkeen minä. Jokaiseen liikkeeseen pitää herätä ja tuijottaa pitkään.

Tänään Vili oli ihana kun pitkästä aikaa nousin ylös ja kävelin alakertaan. Tämän suorituksen jälkeen olin tietenkin ihan poikki ja lysähdin sohvalle. Vili hyppäsi viereen, laittoi nenän keskelle mun mahaa ja huokaisi toooooodella syvään :D Jos olisi ollut paljas iho nenää vasten, siitä olisi varmasti kuulunut sellainen 'mahanpuhallusääni'.

Käytiin Vilin kanssa päivälenkillä, kun J ei ollut kotona ja voi että se oli tuskaa... Ei oo musta ihan vielä siihen, että pystyisin enempää kuin takapihalle päästämään. Sitkeästi kuitenkin kävelin ehkä 15 minuuttia mutta sitten oli jo kiire kotiin, kun heikotti ja huono olo palasi taas kylään..

Huomenna uusi yritys... Nyt jatketaan näissä merkeissä.


6 kommenttia:

  1. Hihhihhii mä otin kans aika hyvän oksennustautisetin jo muutama viikko sitten. Usko pois, kyllä siitä selviää hengissä! Ehkä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Enköhän minäkin tästä selviä! Vähän näkyy jo valoa tunnelin päässä ;)

      Poista
  2. Toivottavasti paranet pian!
    T:Äiti

    VastaaPoista
  3. Voi ei :(.. Oksutauti mitä ikävin tauti. Toivottavasti jo ohi ja olette päässeet normi elämään kiinni!! Oikein ihanaa alkavaa viikonloppua teille kaikille ja Vilille makiat rapsutukset <3.. Myö startataan huomisaamuna muuttopuuhiin "pojan" avuksi :).. On sit muuten niin hellyyttävä kuva teistä, vaikka toisella onkin taudeista ikävistä ikävin.. Vili myötä elää satasella!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ohi on! Töihinkin on palattu :D Tsemppiä Markun muuttoon ja hyvät viikonloput sinnekin! <3

      Poista