perjantai 30. marraskuuta 2012

Hitsin A

Eilen oli aksatreenit pitkästä aikaa! Sanna oli pistänyt meille tosi kivan radan missä oli 19 estettä. Valmistauduin tosi hyvin, ja muistan pätkän vieläkin tarkasti :) Siitä oon tosi tyytyväinen. Tähän vaikuttaa suuresti se, että olin Vappu Alatalon luennolla ja tajusin mihin kannattaa keskittyä, jännittäminenkin alkoi vasta juuri ennen suoritusta. Toinen mikä tähän vaikuttaa on viime lauantain treenit Purina-areenan kisoissa. Katsottiin kun muut valmistautuvat kisasuoritukseensa.

Ihanaa, että meillä oli eilen samanlainen treeni, vielä kun kaikki on niin tuoreessa muistissa. Tässä itse väsäämäni luonnos radasta. Se on aika hyvin mittasuhteissa, mutta ei tietenkään täysin :)

Jotta ymmärtäisitte vähän mitä nuo viivat meinaa niin tässä helpotusta, 1=hyppy, 2=muuri, 4=putki, 6=okseri, 7=A-este, 8=pituus, 14=pussi.

Kaikki muut teki  tuon A-esteen vieressä olevat kepit, mutta me ei vielä osata niitä, niin vaihdoin ne tuohon A:han. Oli hienoa nähdä, kun on ollut kuukauden poissa, kuinka muut on siinä lyhyessä ajassa edistynyt valtavasti!

Rata alkoi vähän kehnosti. 2 käsky "kierrä" mikä meillä on sama kuin monella muulla "takaa". Vili päätti kiertää koko muurin. Aloitin alusta ja jätin äänenkäytön kokonaan pois. Meni tosi hyvin siihen asti, että päästiin A:lle, Vili meni tosi hyvin, mutta ei aikomustakaan ottaa kontakteja alastullessa. Koitettiin pari kertaa uudestaan mutta ei muutosta. Jätin Vilin kontakteille odottamaan ja jatkoin rataa 8 esteelle. Meni taas niin kauan hyvin että tuli 11, eli A-este uudestaan :D En kuitenkaan menettänyt malttia vaan jatkettiin  taas esteeltä 12 loppuun asti. Muuten hyvää ja vauhdikasta tekemistä, oma ohjauskin toimi loistavasti. Tein mielikuvaharjoituksia varmaan 10 odotellessa omaa vuoroa, ja koko ajan tuli varmempi olo siitä, että muistan mitä olen menossa tekemään ja miten ohjaan seuraavalle esteelle.

Harmitus oli kuitenkin suuri A:n takia. Hyvä ettei itku päässyt :D Mutta niinkuin Vappu kertoi luennollaan, virhe on vain hyvä asia. Nyt vaan treenaamaan, koitan saada itselleni hankittua vapaatreenikortin, jolloin pääsen useammin treenaamaan agilityä kuin kerran viikossa. Se olisi tarpeen ja sitä haluaisinkin.

Jussi otti jotain videoitakin treeneissä, täytyy ladata ne viimeistään ensiviikolla youtubeen ja linkittää tähän postaukseen. Tai no en lupaa vielä mitään, en nimittäin oo nähnyt minkälaista sähellystä se on saanut kuvattua :D

Viime yön aikana pääkaupunkiseutu on täyttynyt ihanasta valkoisesta lumesta, jota nyt kuitenkin on ehkä jo tullut tarpeeksi. Kuitenkaan vieläkään ei loppua näy. Tänään lähdetään koko poppoo ajelemaan äidilleni pohojanmaalle, missä ei lunta kuulemma vielä ole. Eli loppumatka ainakin pitäisi sujua vähän sutjakkaammin.

Sunnuntaina on ystäväni Lauran vauvan nimiäiset :) Mietin pääni puhki, että mitäs Vili tekee sillä aikaa, sitä ei voi ottaa niihin juhliin mukaan ja se kuitenkin on mukana, koska ajellaan äidiltä suoraan Jyväskylään. Autoonkaan sitä ei viitsi jättää, koska nyt on jo pakkasta sen verran että voi tulla vilu. Miten mulle ei HETI tullut mieleen, että tottakai Tuulilta kysyn. Laitoin heti viestiä kun kekkasin sen, ja olin niiiin onnellinen ja helpottunut, että saadaan jättää Vili niille juhlien ajaksi :) Vaikka kyse on vain muutamasta tunnista, niin sitä silti miettiin, missä Vilin olisi parasta olla, missä se tuntisi olonsa turvallisimmaksi ja parhaaksi. Tuulilla tietty :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti