tiistai 1. huhtikuuta 2014

Jutin ensimmäinen vuosi














Tänään meidän pieni pentu täyttää vuoden. <3 

Synttärilounaaksi Juti sai naudan ydinluun ja pitihän noiden kymmenien (satojen? :D) lelujen joukkoon yksi uusi ostaa. Se on nyt aluksi vain treenilelu ja kun on puhkikulutettu niin siitä tulee kotilelu ;) Huomenna onneksi on aksatreenit Niinulla, niin ei tarvitse kauaa odottaa että sen saa koeajaa!


14 kommenttia:

  1. Onnea 1-vuotiaalle Jutille! Hieno ja hyvä heeleri on sinusta kasvanut. Kasvattaja on iloinen ja ylpeä <3.

    VastaaPoista
  2. mistä tuo ihana näyttelyhihna mikä näkyy hyvin tossa 13 viikon kohdalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihna on ihan perus ruskea mattapintainen nahkahihna, ainakin näyttelyissä olen niitä nähnyt myytävänä :)

      Poista
    2. Okei, kun se näytti aivan noutajataluttimelta joka on suorana :D

      Poista
    3. Hihna on sama kuin tässä postauksessa, alimmassa kuvassa http://heelervili.blogspot.fi/2013/10/tarvikkeita-i.html

      Ketju vaan on eri värinen :) Hihna myydään siis ilman ketjua.

      Poista
  3. Hei Johanna, haluaisimme käydä tutustumassa jossain näihin ihaniin pikkukoiriin heelereihin, osaisitko neuvoa mikä Kenneli olisi lähinnä Mikkeliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Äkkiseltään ei tule mieleen ja nettisivutkin (http://lancashireheeler.fi/) näyttävät olevan väliaikaisesti poissa käytöstä. Kun pääsen töistä kotiin niin tarkistan Heeler Harrastajat-lehdestä, mikä olisi teitä lähin kasvattaja.

      Jos haluat niin forumillakin voi kysellä, josko joku lähistön heeleri-ihminen ottaisi teidät kyläilemään ja tutustumaan rotuun. Forumin osoite on http://www.lancashireheeler.fi/forum/ ja sieltä paras paikka kysellä on varmasti "tapahtumat ja tapaamiset".

      Poista
    2. Et usko, kävin äsken asioilla ja ajeltiin rauhassa kotiin, näin syrjäsilmällä pienen koiran kävelevän pariskunnan kanssa, hihkaisin miehelle, että pysäytä auto nopeasti tuossa kävelee Heeleri ja niin se oli Mr Bean niminen arka herrasmies ja kyllä se nyt on selvä asia meidän pitää jostain löytää pieni heeleri- tyttönen <3 Tosiaan nuo sivustot ei ole toiminut moneen päivään, siksi en ole netistä löytänyt kasvattajista tietoa.

      Poista
    3. Voi ei miten hyvä tuuri! :) Kyseessä taitaa olla tämä koira http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=ER49353/07&R=900

      Ihan siitä teidän nurkilta ei löydy sitoumuskasvattajia. Katsoin että lähimmät löytyvät Lahdesta ja Kouvolan Liikkalasta (molempiin noin 130km). Lahdessa on Merja Huuskonen (Heartbay's) www.heartbays.fi ja Liikkalassa on Heta Hassel (Pull Moon) www.pullmoon.jimdo.com .

      Elokuussa on Helsingissä Heeler Happening tapahtuma, johon suosittelen ehdottomasti tulemaan :) Siellä on paljon heelereitä (jopa ulkomailta asti) ja heelereistä kiinnostuneita. Luvassa on epäviralliset näyttelyt, erilaisia näytöksiä eri lajeista (esim. agility, toko, rallytoko) jne. Jos haluat ja olet facebookissa, niin lisää mut kaveriksi jos haluat jutella heelerijutuista lisää :) ( https://www.facebook.com/jokinenjohanna )

      Poista