keskiviikko 25. syyskuuta 2013

SSKYn Erikoisnäyttely 21.9.13

Lauantaina Heinolassa oli Suomen Seurakoirayhdistyksen erikoisnäyttely, joka toimi myös heelereiden erikoisnäyttelynä eli erkkarina. Heelereiden tuomarina oli arvostettu Margaret McFarlane suoraan rodun alkuperämaasta Englannista.

Lähdin itse matkaan vain Jutin kanssa. Alunperin oli tarkoitus ilmoittaa myös Vili mukaan (alapurennasta huolimatta), mutta leikkaus esti sen. Ehkä sitten ensi vuonna, varsinkin, jos tuomari saadaan taas rodun alkuperämaasta :)

Itse päivä oli sateinen ja vähän kolea, mutta hyvin siellä jaksoi useamman tunnin hengailla. Pennut tuomaroi Tapio Eerola, joka valitsi myös BIS-koiran. Pennut oli harmillisesti päivän viimeisenä. Joutui siis jännittämään omaa suoritusta niin pitkään kuin mahdollista. Oikeastaan mua ei ees jännittänyt. Ei ollut sen kummempia odotuksia, molempien ensimmäinen kerta "virallisessa" näyttelyssä ja kaikenlisäksi vesisade vei suuremman yleisön kauemmaksi katselemaan ;)





Tuomari piti Jutista sen verran, että sijoitti sen urospentujen toiseksi ja saatiin kunniapalkinto

Arvostelu: Tapio Eerola
5kk. Roteva, tarpeeksi pitkä. Lyhyehkö pää. Hyvät silmät, korvat ja ilme. Voimakas lyhyt rintakehä. Tasap. kulmaukset. Häntä kiertyy selkään. Lyhyet taka-askeleet.


Alla kuvia näyttelystä. Kaikki kuvat löytyvät osoitteesta: http://heelervili.kuvat.fi/kuvat/ (klik)










Tulipa vielä sellainenkin pommi sille päivälle, että heeleri valittiin koko näyttelyn kauneimmaksi!! Uskomaton juttu. Itse en ollut todistamassa tätä kun olin jo lähtenyt kotiin, mutta oli siellä kuulemma ollut kourallinen kannustajia tirauttamassa onnen kyyneleet :)

Bellsmond Spirits Shadow "Risto" - BIS1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti