keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Haava elää

Haava kaksi päivää vanhana.


Iho reagoi haavan päällä olleeseen suojaan, tai lähinnä suojan päällä olevan teipin takia. Jätettiin suoja laitamatta, ettei iho ärsyynny enempää. 


Ärtynyt iho palautui nopeasti, mutta tämän jälkeen haava rupesi punottamaan. Soitettiin eläinlääkäriin, ja saatiin aika seuraavalle päivälle. 


9.9. käytiin tosiaan eläinlääkärissä, hoitaja tsekkasi Vilin haavan ja pyysi myös leikanneen Jan Räihän kurkkaamaan, miltä hänen mielestään näyttää. Haava ei heidän mielestään näyttänyt pahalta, se puhdistettiin Betadinella ja päästiin lähtemään kotiin. Niin ja vaihdettiin tötterö isompaan - 20cm, aiempi oli 15.

Seuraavana päivänä näytti tältä. Karua. Soitin eläinlääkäriin tuntia ennen kuin päivystys meni kiinni, varmaa oli, ettei sinne enää oltaisi keritty, mutta saatiin onneksi hoidettua homma tällä kertaa sähköpostitse. Saatiin ohjeeksi puhdistaa aluetta paikallisesti Septidin suihkeella ja sen lisäksi hurautin apteekkiin ostamaan Vetramil salvaa. 2krt/vrk tämä setti niin kauan kunnes iho on taas siisti.


Tänään jalka näyttää tältä, paljon paremmalta. Kaksi kertaa tähän mennessä putsattu ja laitettu Vetramilia. Iho ei enää punota, mutta varmasti kutiaa nyt kahta kauheammin kun sekä iho paranee, että haava paranee.


Tällä hetkellä on taas ihan hyvä fiilis, mutta voin kertoa että tän viikon aikana mitä tässä nyt on kuljettu, on käyty niin pohjalla että huhhuh. Unet on ollut ihan minimissään.

Toivottavasti ensimmäinen viikko on se kaikista pahin. Meilläkin.

Ps. Enää 8 päivää tikkejä!

4 kommenttia:

  1. Ihan tulee paha mieli teijän puolesta. Mä niin tiedän ton tunteen, kun hoitaa ja hoitaa ja hoitaa ja tekee kaikkensa ja aina joku uus juttu menee päin mäntyä. Voi teitä. :( Me ollaan edelleen hengessä mukana ja toivottavasti ei tulis enää uusia muutoksia huonompaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tää on pian ohi. Tänään jalka ei punottanut onneksi enää yhtään. Huh! Viikon päästä lähtee tötsä varaston nurkkaan, eikä sitä toivottavasti sen koommin tarvitse :)

      Poista
  2. Kohta ei enää tarvii miettiä koko jalkaa. Reipas poika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohta = Kesä 2014 :D Kai se on kohta.. Reipas se kyllä on <3

      Poista