tiistai 24. syyskuuta 2013

Kontrolli

Kontrolliröntgen ja tikkien poisto oli ja meni viime viikolla (19.9.2013) ja kaikki oli mallikkaasti! :) Luutuminen on alkanut hyvin ja vielä neljä viikkoa pitäisi jaksaa mennä hihnalenkkejä. 

Itse eläinlääkärikäynti ei mennyt ihan niinkuin oppikirjoissa. Päästiin TAAS heti huoneeseen kun oltiin valmiita. Oltiin 30 min etuajassa, koska meidän piti myös lenkittää koirat ennen lääkäriin menoa. Noh. Lenkin jälkeen huoneeseen, perus tsekkaukset siinä niin ja eikun rauhotuspiikki takapuoleen.

Odotellaan....  No nyt se meni pötkölleen. Ei, ei se vieläkään nuku. Nyt se nousi ylös. Nyt se oksensi ruohoa. Prkl. Odotellaan lisää. No mennään nyt tuonne pimeään röntgenhuoneeseen siellä saa paremmin unta kun ei oo valoja eikä juuri ääniäkään. Nyt se varmasti nukkuu. Istuin patjalla Vilin vieressä ja päätin siirtää käteni paikkaa. Eipäs nukukkaan.

Eihän siinä sitten muu auttanut kun jäädä itse sitkeän heeleriherran kanssa röntgenhuoneeseen pitämään sitä aloillaan. Onneksi se rauhoittui siihen "kaukaloon" mihkä sen nostin, eikä mun tarvinnut kuin pitää pökkelöjalkoja oikeassa asennossa. Saatiin hyvät kuvat mistä todettiin, että kaikki on hyvin.

"Herätyspiikin" vuoro. Odoteltiin aulassa, että eläinlääkäri saa tehtyä paperit valmiiksi. SyliinVili nukahti pitkäksi aikaa. Jonkin ajan kuluttua vastapäätä tuli istumaan mäyräkoiraherra. Se oli kovin mielenkiintoinen ja sitä piti tarkkailla loppuaika.

 Vielä se samainen ilta ja yö tötsä päässä, koska tikkien poiston jälkeen ne tikkien reiät saattaa erittää jotain nestettä, mikä koirasta haisee pahalta ja se haluaisi putsata sen. Ei ollut paha. Kotona otin kylmän Vilin sohvalle mun viekkuun, bot (back on track - verkkoloimi) päälle ja viltti vielä siihen. Siinä menikin sitten loppuilta.


Aamuyöllä heräsin ottamaan tötsän Vilin päästä pois. En tiedä miksi olin ottanut asiakseni herätä tekemään sen, olihan se nukkunut ihan hyvin se päässäkin. No ainakin sen jälkeen oli VIELÄ mukavampi nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti