maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevät

Posted by Johanna Jokinen on April 9, 2012 at 10:40 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Pääsiäisen aika on kyllä mennyt hujauksessa. Huomenna pitää jo mennä takaisin töihin. Ihan tylsää, kun on ollut niin kivaa olla vaan ulkona. :| Toissapäivänä, lauantaina otettiin Vilin kanssa äkkilähtö iskälle Putkilahteen. Vili nautti kun sai olla ja mennä miten vaan aina kun ulko-ovi aukesi. Serkkutytöt oli sielä myös kyläilemässä, niin huomiookin Vili sai kolminkertasesti.
Sunnuntaiaamuna lähettiin jo aikasin pitkälle lenkille Päijänteen päälle käppäilemään. Se oli vielä jäässä joten ei ollut edes vaikeeta! 8) Lenkin jälkeen ruoka ja sitten ajelemaan takasin Vantaalle. Kotiin.

Putkilahdessa on koiran ja ihmisen hyvä olla (on kotonakin).

Ja kuinkas muutenkaan aamu taas tänään lähti käyntiin, kuin koirametsäilyllä ja seurana tietty Sony ja Maaret! Sinne kyllä voisin mennä joka aamu jos olisi mahdollista. Tämän jälkeen toin Vilpertin kotiin ottamaan pikku päikkärit ja painelin itte Plantageniin ostoksille. Loppupäivä meni takapihaa "somistaessa", heh heh ja sit kun piha oli kunnossa niin tajusin että siinähän mahtuu ihan hyvin treenaamaan! Otettiin vähän TOKOa ja leikittiin hirveesti. Sitten lenkille ja nyt ollaan tässä :D Nyt vaan lepuutetaan (Vili kuorsaa jo) ja illalla sitten vielä yks lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti