torstai 5. huhtikuuta 2012

Auton kiertäminen

Posted by Johanna Jokinen on April 5, 2012 at 2:40 PM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Tänään oli kyllä paras torstai aikoihin. Heti aamusta Vili pääsi Sonyn kanssa revittelemään Sipoon koirametsään. Sää oli ihan loistava, kirjaimellisesti. Aurinko lämmitti kivasti 8) Vili otti Sonysta mallia kun välillä joku ihminen meni piiloon ja koirat etsi. Koiraa on kyllä hauska seurata kun se löytää hajun ja lopulta etsimänsä ihmisen :)

Luulin että meillä on tänään toko/agitreenit, mutta "hallin" ovi ei sitten auennutkaan ja sitten lamppu syttyi ja tajusin että on pääsiäinen... Siinä vaiheessa Vili alotti kunnon draaman :D Jarrut pohjaan, koiranpentuilme ja ininä. Raukka ei yhtään ymmärtänyt, että miksi ei mentykkään agilityilemään.

Ajettiin sitten Pirkkolan tyhjälle ISOLLE parkkipaikalle, ja jätin auton siihen päähän mihin yleensä kukaan ei jätä, jos joku sattuisi paikalle tulemaan. Saatiin hyvä treeni aikaiseksi, mm. luoksetuloa niin että välillä juoksen karkuun, perusasentoa, lyhyttä seuraamista. Hokasin myös että onhan mulla namialustakin mukana = parkkikiekko :D Sen avulla otettiin sitten vähän irtoomista.

Parasta kuitenkin oli se kun harjoteltiin auton kiertämistä. Vili kiertää paremmin myötäpäivään ja niin se kierti nyt autoakin. Ei olla aikaisemmin kokeiltu noin isoa "estettä/esinettä" kiertää, mutta hienosti se meni, vähän piti rohkaista ja olla itse tosi nopea että kerkeää auton toiselle puolelle vastaanottamaan kannustuksien kera :D

Pikkuhiljaa tässä treenien ohessa parkkipaikkakin rupes täyttymään, ja tottakai mun parkkeeraama auto (mitä kierrettiin) rohkaisi muita parkkeeraamaan mahdollisimman lähelle, minnekkäs muuallekkaan, eihän sitä riviä oo siinä kuin noin muutama sata metriä :lol: Noh... Saatiimpas hyvät häiriötkin niistä tyypeistä ja autoista, ja kierrettiin me salaa muidenkin autoja ;)

Tästä on hyvä jatkaa, huomenna varmaan taas käydään tokoilemassa tuossa lähiparkkiksella. Mietin myös että meniskö sitä maanantaina käymään ulkomätsärissä, jossa on Golden Eagle sponsoroimassa :) Päätös varmaan tehdään vasta silloin, kun näkee millainen keli on. Siellä olisi pienissä koirissa mies tuomari. Vili on pienestä iästään huolimatta ymmärtänyt että ihmismiehet voi olla välillä vähän hankalia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti