keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Palveluskoira Vili

Posted by Johanna Jokinen on April 25, 2012 at 5:05 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Yks juttu vielä, eilen oltiin nimittäin treenailemassa TOKOa aika mielenkiintosessa seurassa :) Hommahan meni näin, että Emmi pyyti meitä treenaamaan jonnekkin kaikille avoimeen jutskaan TOKOa. Hahah kuulostaapa hyvältä näin jälkeenpäin ajateltuna :D

No tulipa sitten lähettyä niitten matkaan ja Kivikkoon kun päästiin niin avasin suuren suuni ja kysyin että onko täällä se kaikille avoin tokotreeni :D Vastaus oli että juuu tuota ööö.. Helsingin Palveluskoiraharrastajat Ry:n mahdollisille uusille jäsenille kyllä, mutta heeleri ei kyllä ole palveluskoira.... Hups! Ei meitä silti potkittu pellolle, vaan saatiin jäädä sinne sakemannien, ja sen semmoisten tulevien palveluskoirien sekaan. Ja eihän siellä mitään TOKOa ollut, vaan BH-juttuja ne tais treenailla ? Mutta samoja asioita niissäkin näköjään on.

Vilin kanssa tehtiin ekaa kertaa liikkestä seisomaan jäämistä JA SE MENI IHAN HYVIN. Ollaan vaan lähinnä harjoteltu "seiso"-käskyä kaikenlaisissa jutuissa, mutta nyt ekaa kertaa seuraamisen yhteydessä sanoin "seiso". Välillä Vili jäi seisomaan yhdellä käskyllä, välillä se otti aika paljon häiriöö haukkuvista koirista, vinkuvista palloista ym. Saatiin vinkki, että heti kun oon sanonut "seiso"-käskyn, niin käännyn Vilin eteen naama siihen päin seisomaan, ettei se pääse etenemään yhtään ja siitä sitten peruutan taakseppäin. Tehtiin sitä aina välillä ja välillä taas ihan normaalisti. Meni tosiaan IHAN HYVIN, mihin oon erittäinerittäin tyytyväinen! Tuli otettua iso loikka eteenpäin!

PITÄÄ USKALTAA EDETÄ - on se juttu mistä meille puhuttiin maanantaisella agiluennolla, ja mikä todettiin tänään ihan OIKEASTI :)

Kiitos vielä HPH:lle, että saatiin jäädä treenailemaan :D Ja E:lle tietty, että pyyti meiät mukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti