keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Unohdus unohdettu, melkein

Posted by Johanna Jokinen on April 11, 2012 at 12:50 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Tänään otin pitkästä aikaa Vilin kanssa maahan menoa. Ja päätin nyt alottaa aivan alusta, oon nyt tehnyt istu ja maahan käskyjä jonkin aikaa IHAN erikseen. Ei toiminut niinkuin halusin, ehkä oon liian kärsimätön, mutta tänään sain hyviä vinkkejä Maaretilta (tai ainakin johdattelua), joita sovelsin kotona meidän kimppatreenien jälkeen. Tittidii. Heti tuli parempi fiilis ja edes pikkuripaus toivoa, että saan vielä joku päivä Vilin TAAS ymmärtämään mitä eroa on istu ja maahan käskyllä.

Aluksi ennen kuin Maaret ja Sony tuli perusparkkikselle. Otin Vilin lempparilelulla jahtaajahtaa ISTU. jahtaajahtaa MAAHAN. Se toimii ja on kivaa. Mutta se on ehkä parempi sitten kun Vili ymmärtää OIKEASTI mitä ne sanat tarkoittaa, sillä saa nopeutta tekemiseen :) Sit tehtiin vähän kaikenlaista ilman mitään suunnitelmaa..

Lopuks myös M autto istu ja maahan jutuissa mut olin sillon kyllä hyvin epätoivonen enkä yhtään uskonut mihinkään, asenne kohdallaan siis :D Pakko oli sen takia vielä kotona ottaa onnistuneet kerrat ja Vili menee hienosti maahan kun ite vähän niiaan ja palkaks se saa siitä lempilelun. Välillä istu-käsky josta palkaks sai välillä "vaan" lihapulla ja nakkipaloja.

Käskyt muutin myös kun mietin M:n sanomisia. Maahan-käsky on nyt se pirtsakampi ja korkeammalla äänen sävyllä, istu-käsky on vähän rauhallisempi eikä niin leikkisä :P

Empä olis uskonut, että just näistä käskyistä tulee meidän "ongelmakohdat". Mutta nyt katotaan, että toimiiko tää tyyli, jossei toimi niin mennään kyllä takasin jonnekki pentukurssille ja katotaan missä kohdassa mää oon mokannut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti