tiistai 27. elokuuta 2013

THE välipala

Jutin yläkulmurit on niin tiukassa ettei oo tosikaan. 
Muistan kyllä, että Vilillä taisi olla sama homma ja uhkasinkin jo tilata eläinlääkäriajan, sen jälkeen ei mennyt edes vuorokautta, että hampaat puuttui. Jutilla se ei oo nyt toiminut.

Ollaan leikitty repimisleikkejä, tosin huonolla menestyksellä. Eihän tuo mihinkään kulmahampailla nyt tarraa, kun alakulmurit on vasta kasvamassa. Juti nappaa mielummin poskihampailla leluun kuin pelkillä yläkulmureilla. Tietenkin.

Tästä syystä nappula on jäänyt lähipäivinä vähemmälle ja lihaisat luut tullut tilalle. Ja sama jatkuu niin kauan, kunnes nuo prkl hampaat tippuu. 


Vili on tottakai nauttinut samoista herkuista.


Onko vielä jotain kotikonsteja, mitä voitaisi testata, millä ton pennun kulmurit lähtis veke?!
Nyt on siis lelut ja luut testattu.

4 kommenttia:

  1. Rajuimmat rykii ne käsin irti :D Tänkkaad ne on meillä lähteny vetoleikeillä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua, ei musta kyllä ihan siihen ole :D Ehkä meilläkin vielä....

      Poista
  2. Kannattaa heilutella niitä käsin. Ei niitä tarvi repiä irti (siinä on riski että hammas katkeaa), pelkkä heiluttelukin jo auttaa. Mun colliekakaralla oli kans aika tiukassa kulmurit. Uudet puski jo hyvää vauhtia esiin, kun päätin että ei nyt perkele. Toinen tippui nitkuttelun avulla itsekseen ja toinen irtosi käteen, kun koira lähti hampaanheiluttelutuokiossa pakittamaan. Otat vaan kunnolla paperia käteen, niin ei tunnu niin pahalta, kun et tunne sitä nitkumista omissa sormissa niin kovasti. Mulla ei ainakaan koira välittänyt moisesta rääkkäyksestä mitään, tylsää se vaan oli, kun piti istua paikallaan suu auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä koklata mitä meijän pentu siihen sanoo. Pieni ronklaaminen varmasti auttaisi asiassa.. Meillä on vielä muutama päivä aikaa koittaa omin kätösin heilutella, varasin eilen eläinlääkäriajan - maanantaina viimeistään lähtee ;)

      Poista