torstai 1. elokuuta 2013

Huonoja uutisia

Alku näytti hyvältä, liikkeet näytti hyvältä.

"Liikkuu tänään suorana ja ontumatta kaikissa askellajeissa, laukasta raviin siirryttäessä pompauttaa otj muutaman kerran, tekee myös puhtaita siirtymiä, taipuu riittävästi, istuminen ja makuu ok."

"....oikea polvilumpio luksoi helposti pois paikoiltaan mediaalisesti. Suosittelen ortopedin arviota polven jatkohoidon tiimoilta."

"Palataan Vilin fysioterapiaan kun polven tilanne selvinnyt."

Ortopediaika on 22.8.2013.

Nyt ei juuri ole mitään kivoja ajatuksia mielessä. Agilityvalkulle ilmoitin että Vilin osalta aksa on toistaiseksi pannassa. Myös reilun viikon päästä oleva heelerleiri jää Vililtä väliin. Nanin kuvauskin oli varattu elokuun puoleen väliin, sinnekään ei nyt mennä. Mitähän muuta. Itkettää vaan kun toisen elämä on nyt niin virikkeetöntä ja kurjaa :'( Verrattuna siis siihen, kun ennen tapaturmaa (liukastuminen) se oli kaikkialla mukana.


8 kommenttia:

  1. Koita olla positiivinen, Vilikin aistii sun fiilikset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpommin sanottu kuin tehty! Kyllä se ensimmäinen päivä meni semmoisessa tunteiden pyörremyrskyssä että huhhuh, mutta nyt on taas selvitty siitä.

      Poista
  2. Tuo on kamalaa :/ Tuntuu että koko elämä pyörii sen loukkaantuneen raajan ympärillä. Tsemppiä kuitenkin, helppo sanoa näin jälkikäteen, mutta ajan kanssa se taas siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! Eiköhän se tästä, olispa leikkaus jo pian, odottaminen on inhottavinta. Nyt kun ei voi tehdä oikein mitään, mikä sitä edesauttaisi. Tosin tänään harjoiteltiin kyljelleen menoa käskystä, hyödyllinen temppu lääkäri- ja fyssarikäyntejä ajatellen :D

      Poista
  3. Hirmuisesti tsemppiä! Voin kuvitella kuinka kurja olo on. Rapsuja Vilille toivoo Nuka (ja omistajat tottakai)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nukalle taustajoukkoineen! Nyt ei nähdäkään sitten pitkään aikaan, saa nähdä kuihtuuko meidän poikien välit kokonaan. :( Toivottavasti ei, se olisi niin tylsää..

      Poista
  4. Minäkin pitkästä aikaa kerkeen kurkkaamaan ja jopa kirjoittamaan.. Voivoi Vili poikaa. Kaikki kääntyy vielä parhain päin ja jos leikkaukseen päädytäänkin, se on varmasti Vilin parhaaksi. Voima haleja sekä tsemppiä teille kaikille ja heeleri pojille superhyper rapsutukset :). Terkuin Repolanväki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä varmasti, kun vain se leikkausaika saataisi pian niin pääsisi kuntouttamaan :) Tämä odottelu ei sovi mulle yhtään. Terkkuja sinne myös kaikille <3

      Poista