keskiviikko 28. elokuuta 2013

Myheels-leiri

Tätä ihanaa viikonloppua vietettiin jo kuukausi sitten ja tämä ehdottomasti ansaitsee oman tekstinsä. 

Jutin kasvattajalla on tullut jo perinteeksi kutsua kaikki kasvattinsa kesäisin kasaan viettämään heelerin ja heeleri-ihmisten täyteistä viikonloppua. Suosittelen jokaiselle kasvattajalle samaa, miten voisitkaan paremmin tutustua kasvatteihisi tai niiden omistajiin vielä syvemmin kuin viettämällä aikaa heidän kanssaan kerrankin rennoissa olosuhteissa. Rennoilla tarkoitan sitä, ettei ole esimerkiksi kisasuorituksen tai näyttelyhälinän tuomaa häiriötä tai jännitystä. Tietenkään kaikilla ei tähän samaan ole mahdollisuutta, mutta siinä vaiheessa voisi miettiä jotain muuta vastaavanlaista vaihtoehtoa.

Paikalta uupui kaksi heeleriä perheineen, eli osallistumisprosentti oli aikamoinen. Koiria paikanpäällä oli ööh... 20? Kaikki koirat ei tietenkään voineet olla samaan aikaan ulkona vapaana, kaikilla kun ei vaan kemiat keskenään natsaa.

Yövyttiin mökillä lauantai - sunnuntai ja mukana mulla oli pelkästään Juti. Vili kun oli silloin jo saikulla. Muutenkin olisin lähtenyt ilman Viliä reissuun, tekee Jutille hyvää välillä miettiä juttujaan itsekseen, eikä ottaa aina mallia/turvaa isobroidista.

Kaikenkaikkiaan superonnistunut kokoontuminen, paljon oli tehtävää ja nähtävää, upeita koiria omistajineen ja valtavan hienot maisemat varsinkin näin landepaukun silmään. Järvimaisema on aina järvimaisema <3 

Launtaina ohjelmassa oli rallytokoa, agilityä, saunomista, uimista ja tietenkin syömistä ja juomista. Sunnuntaina herättiin vakavampiin hommiin, vuorossa oli haku ja verijälki. Samana päivänä kerittiin myös pitämään näyttely (koirat arvottiin handlereille) ja makkararinkiä.

Tässä pari kuvakollaasia päivältä.



Loppuun vielä ihana kuva meidän silloin vajaa 4 kk vanhoista ässistä, eli S-pennuista !
<3 Myheels Sherlock "Juti", Skyfall "Eddie", Samson "Luca", Soulsister "Snö" <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti