keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Toinen ALO1

Muurame 7.5.2013
Huomasin alkuvuoden Koiramme-lehdessä ilmoituksen Muuramen kokeesta ja sinne oli pakko päästä. Olen elämäni ensimmäiset 12 vuotta viettänyt siellä ja Muuramella on varmasti aina erityinen paikka mun sydämessä. 

Tuomari Mauri Pehkonen
Välillä vähän jännäsi kun oli kuullut minkälainen tuomari on, mutta onneksi pystyin olla ajattelematta sitä sen enempää ja mennä kehään tekemään hommia sillä tyylillä, millä me niitä Vilin kanssa aina tehdään, ajattelematta sitä minkälaisesta tyylistä tuomari saattaisi tykätä enemmän.

Luoksepäästävyys 10
Vähän jo pelotti, että Vili saattaisi haukahtaa kun tuomari hiippaili tosi epämääräisen hitaasti meidän vierelle ja rupesi puhumaan sen jälkeen vasta kun oli koskenut Viliin. :D "Voi mikä pieni täällä, sinä oletkin kokeen pienin ja niin nätisti siinä". Lässyttämiseksihän se taas meni ;) On nuo miestuomarit kummallisia :D

Paikkamakuu 10
Joutui jännittämään taas koko 2min ja vähän enemmänkin, koska Vili ei ottanut muhun aluksi mitään kontaktia vaikka yritin kaikenlaista, katsoi vaan meidän oikealla puolella ollutta koirakkoa. Kaikki muut paikkamakuussa oli narttuja. Onneksi Vili heräsi horroksesta kun sanoin "maahan", se toimi ensimmäisellä ja siitä eteenpäin sain pidettyä kontaktin hyvänä.

Vili näytti siltä että se vahingossa olisi kesken paikkamakuun vilkaissut vieressä makaavaa koiraa, heti kun koirien katseet kohtasi Vili säpsähti ja katsoi loppu ajan suoraan muhun :D Hahah.

Koirien takana oli pieni metikkö ja jotakin tosi jännää. Vilin korvat ei sojottanut eteenpäin vaan ne oli siinä asennossa, että se tarkkaili koko ajan mitä ääniä takaa tulee. Onneksi ei ilmeisesti ollut mitään tarpeeksi jänniä.

Seuraaminen kytkettynä 7 
Oli myöhä (meidän vuoro alkoi 20.30) ja meillä oli kokonainen päivä takana reissaamista, lapsien näkemistä, hajuja, kanojen perässä juoksemista ja jopa kana suussa ihmisiä karkuun juoksemista (kanat ei onneksi ollut moksiskaan :D). Huomasin Vilin vireen olleen aika matala kun tein kerran jäävät ja pari lyhyttä paikkamakuuta ennen koetta. Päätin ottaa Vilin suoraan kevythäkistä kentälle koska sillon tekemisen meininki on parhaimmillaan. 

Seuraamisen juoksuosuus meni lähinnä pomppimiseksi.

Seuraaminen taluttimetta 8
Lopussa Vili seurasi ainakin 1,5metriä musta noin metrin päässä :D 

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Oli hyvä. Ehkä seuraamisesta lähti yksi piste.

Luoksetulo 9
Muuten tosi hyvä, mutta lopussa heelerihyppy, mistä joutuu rokottamaan :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Jäi hyvin. Tuomarin kommentti oli, että päivän hiljaisin seisomis-käsky, mutta hienosti jäi :D

Estehyppy 9
Ei hypännyt keskelle, vaan esteen toisen jalan kohdalle ja nuuskutteli vähän.

Kokonaisvaikutus 9
En nähnyt koko iltana kasia parempaa, joten tämä kyllä kruunasi koko shown!

Pisteitä 178/200 

Sijoitus 2. 
Pokaali on ihana, kun siinä lukee "Muurame" <3 :D


Pieksämäeltä TOKOn SM-kisoista kesäkuun lopulta lähdetään tavoittelemaan TK1-koulutustunnusta :)

Video tulee myöhemmin. 

Nyt kipin kapin aamulenkille, jonka jälkeen fysioterapeutille. Illalla päästään taas ihailemaan pikkupentuja <3

4 kommenttia:

  1. Ihana täydellinen parivaljakko <3 Onnea tuhannesti! PUSSPUSS

    VastaaPoista
  2. Onnea Johanna ja Vili hienosta suorituksesta, Jussi oikein hyvänä tausta tukena! Olitte ihan huippu pari ja sen kyllä kaikki paikalla olevat näki.. Kyllä me sit ollaan teistä niin, niin ylpeitä, ettäs <3. Oli ihana olla ihan paikan päällä katsomassa kuinka homma eteni ja kuinka kokemuksia rikkaanpina koko porukka palasitte kotiin.. Pikaisiin näkymisiin! Terkuin Repolaisen porukka :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) <3 Ja kiitos vielä kannustuksista! Soitellaan ja näkyillään!

      Poista