sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kyllä kelpaa olla ulkona! Vakkei kelpais niin ollaan silti.

Tällä viikolla ollaan nähty superpaljon koirakavereita ja oltu SUPERpaljon ulkona. Säät on pääosin ollut oikein kivoja, mutta välillä ollaan kyllä menty silmät kiinni kaatosateessakin eteenpäin :D 

Välillä ollaan käyty treenaamassa tokoa ja agilityä, molemmissa loppui sisäkausi ja viimeisillä vuoroilla oli harjoituksena kisanomaiset suoritukset. Tokossa meillä meni tosi kivasti, kuin myös agilityssä. 

Tiistaina (ylihuomenna) on meidän toinen tokokoe. Väännetään nyt tuo ALOkas luokka loppuun, tavoitteena TK1 - koulutustunnus, joka olisi aivan täydellistä napata TOKON SM KISOISTA! KYLLÄ. Me lähdetään sinne heelerijoukkueella! Jesjesjes! Ihan huippua.

Tässä kuvia satunnaisessa järjestyksessä lähipäiviltä.

Parin tunnin iltalenkki Maaretin ja Emmin kanssa. Maaret napsaisi tämän kuvan puhelimellaan ja Vilin kanssa poseeraa Isla ja Sony :)

Päiväunet aurinkoisella ilmalla voi vetää myös näin, jossei ihmiset ymmärrä laittaa sälekaihtimia kiinni.

Sony, Isla, Emmi, Vili ja minä Vantaajoen rannalla. Kameran takana Maaret.

"Minkä roskan se nyt sieltä löysi?!" Tällein meni sitten loppulenkki,  noin 1,5km kotiin asti. Tällä hetkellä tutin voi bongata meidän oven edestä. Siinä se odottaa pikkupentua, joka kotiutuu vajaan kolmen viikon päästä :)

Välillä on pakko myös olla vähän tuhma. Treenireppu tyhjennetty omatoimisesti ihmisten ollessa töissä. Tunnarikapula syöty käyttökelvottomaksi, kaikki herkut syöty ja vähän lakuakin maisteltu. Ei kuitenkaan ollut maistunut kuin pieni pala.

Sitten kun on tarpeeksi ollut tekemistä, meno näyttää tältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti