maanantai 6. toukokuuta 2013

Kiitos Sanna Lehtonen

Maailman paras valkku. Ilman Sannan tsemppejä ja rakentavia palautteita oltaisi ihan hakoteillä. Vuosi treenattiin Sannan opeissa ja hirveesti jäi takaraivoon, eikä ne toivottavasti sieltä katoa. Viimeisellä tunnilla oli kisaharkkajuttuja. Erilaisia ratoja, missä oli erilaisia tehtäviä. Voitettiin Vilin kanssa tää leikkimielinen kisailu, pääpalkintona oli hanskat, mitkä kestää säätä kuin säätä ;) Ainakin kesäisin. Voiton perusteluissa pääpaino oli kehityksellä, minkä on itsekin tämän vuoden puolella selkeästi nähnyt, mm. kepeillä.

Nyt on vähän haikeat fiilikset agilityn suhteen, meillä oli niin huippuryhmäkin. Ihania ihmisiä ja koiria :) Eiköhän noita tyyppejä onneksi näe vielä kentän laidoilla ja ehkä jossain muuallakin.

Tästä matka jatkuu Henrika Pelkosen oppeihin, joka tietää meidän hyvät ja huonot puolet, koska oli Sannan apukouluttajana :) Parin viikon päästä maanantaina alkaa meidän kesäkausi, ja nyt on kisalisenssikin ostettu, jos vielä tämän vuoden puolella pääsisi agilitykentätkin korkkaamaan.

Videolla näkyy hassuja ohjauksia, uskokaa tai älkää mutta noin piti tehdä :D Tietenkään lelujen ei pitänyt lentää taskusta, ja kun kuuluu mun "aaaarrrr" niin lähdin kiertämään putkea väärältä puolelta kuin miltä oli määrätty :D Radalla millä tulee monta valssia, oli tarkoitus tehdäkin niin monta valssia kuin pystyy. Taidettiin tehdä 9 tai 10, ja viimeisesten esteiden välissä tein vahingossa persjätön, taisi olla pää jo sen verran pyörryksissä valssaamisesta :D Oli kyllä aivan sairaan hauska päätöstunti.

Tässä tosiaan video meidän häsläyksestä. Jussi ei valitettavasti saanut videolle meidän tosi hyvää keppirataa, missä oli suorassa linjassa keppien edessä ja takana hyppy, ja siitä vielä tiukka 180 asteen käännös putken kautta ja hypylle. :)

Asusta sen verran, että kiirehdin suoraan fudistreeneistä tonne ja kaikenlisäks myöhästyin rataantutustumisesta. Niin ja nuo kaksi lähinnä putkista koostuvaa rataa oli tarkoitus ohjata toinen kerta oikella ja toinen vasemmalla kädellä. Persjättöjä tai muita ohjauksia ei saanut tehdä, vaan piti juosta koiran kanssa samaa reittiä. Hahahaa :D


2 kommenttia:

  1. Sanna on kyllä ihan huippu kouluttaja :) Itekkin oon jokasen agilitykoiran kanssa alottanu Sannan ja Divan kanssa silloin aikoinaan treenattiin vähän pidempääkin Sannan ryhmässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanna on niin hyvä, ja sillä on ratkaisu joka tilanteeseen ja perustelut kaupan päälle!

      Poista