tiistai 21. toukokuuta 2013

Agilityn kesäkausi, it's here!

Tosiaan viikko sitten meillä alkoi agilityn KESÄKAUSI. Tai itselle se ainakin on kesäkausi, toiset kutsuu myös ulkokaudeksi.Treenit meille vetää Ojangon ulkokentillä maanantaisin klo 19-20 Henrika Pelkonen, joka on ennestään tuttu Sanna Lehtosen ryhmästä. Henrika toimi apukouluttajana koko vuoden, eli on hyvin perillä meidän tasosta.

Ensimmäisellä kerralla satoi hyvin Suomen kesän tyyliin vettä, mutta ei se menoa haitannut! En nyt muista mitä silloin tehtiin, mutta jälkifiilingit oli kuitenkin hyvät, että eiköhän me jotain onnistumisia sillonkin saatu ;)

Eilen oli toiset treenit, Henrikalla oli tuuraaja joka hoiti hommat hyvin ja taas jäi superfiilis! :) Edistyttiin ja onnistuttiin. Ensimmäiseksi, kun oltiin menossa radan aloituskohtaan, meidän matkan varrelle tuli "vahingossa" keinu. Vili oli tähän asti seurannut nätisti mun vierellä, mutta päätti olla oma-aloitteinen ja irtosi keinulle, meinasin jo keskeyttää koko touhun, mutta jäädyin, juoksin vaan vierelle nappasin namin käteen ja odotin että Vili menee esteen. Kun keinu oli tömähtänyt maahan, oli mun käsi siellä valmiina palkkaamassa hienosta suorituksesta :D Huh. Otettiin puomi erillisenä esteenä vähän tämän jälkeen, mutta sinnekin se ampaisi hyvällä vauhdilla, eli vahinkokeinu meni aivan loistavasti!
Otettiin pientä, reilu 10 esteen rataa, jossa oli takaakiertoja. Vili irtosi hyvin, ja pystyin lähettämään sen jo hyvän etäisyyden päästä kiertoon. Radalla oli myös kepit, mutta Vilin pasmat meni putkesta tullessa sen verran sekaisin, että jouduttiin ottamaan ne erillisenä. 12 keppiä menee nyt jo aika hyvin, välillä jopa vauhdin kanssa, mutta ei vielä vaikeista kulmista tai kovasta vauhdista tullessa.
Kaiken tämän jälkeen pidettiin muutaman muun suorituksen ajan taukoa, ja uudella kierroksella harjoiteltiin A-estettä. JEEE se pysähtyi alas, kun tehtiin kokonainen este!!! Vielä tässäkään ei ole kova vauhti, tai no ylösmennessä on, mutta alastullessa Vili himmailee. Mutta se ei nyt haittaa yhtään, vauhtia tulee varmasti sitten kun tulee estevarmuuttakin! Se ei eilen tarvinnut kuin pari toistoa, nostin sen alastuloon ja varmistelin 2on2offia ja sitten koklattiin, josko menis koko vehje JA SE M-E-N-I !
Hyvä Vili!! <3

Maanantai: Agility
Tiistai: Lepo
Keskiviikko: Paimentaminen
Torstai: Lepo
Perjantai: Pikkuveli!

Ps. Ojangossa on PALJON käärmeitä, beware!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti