lauantai 7. tammikuuta 2012

Kivat treenit, parempi mieli =)

Posted by Johanna Jokinen on January 7, 2012 at 12:10 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (1)
Jesjesjes! Olipas kivat treenit.

Vetäjä vaikutti todella reilulta ja pätevältä, vaikka kertoikin ettei ole vielä montaa vuotta kokemusta, ja saatiin heti hyviä vinkkejä, niitä oon kaivannutkin. Aluksi käytiin ihan perusasioita läpi ja esiteltiin itsemme. Käytiin myös läpi mitä tullaan tunnilla käymään. Sitten haettiin koirat kentälle, ja alettiin hommiin. Tunnilla näytti näin olevan myös "vähän" kokeneempiakin koirakoita, oli kiva katsella miten heillä homma toimi. Ehkä meilläkin vielä joku päivä ;)

Harjoiteltiin lähinnä sivulle tuloa, ja 45 ja 90 asteen kääntymistä jolloin Vili siirtyy perusasentoon taas viereeni peffaansa heilauttaen. Se ei mennyt aivan niin, ei oltu koskaan aikaisemmin testattu sitä, mutta oon tyytyväinen alkuun, ois voinut mennä paaaaljon huonomminkin :) Ollaan tehty vaan imuttamalla perusasentoakin tähän mennessä, nyt saatiin imutus jo melkein kokonaan pois! Hyvä me :D Pepun heilautus oli lähinnä Vilin pomppiminen uudelleen perusasentoon mun viereen, mutta siirtyipä kuitenkin!

Tehtiin myös lopussa muutama toisto luoksetuloa, ja siitä yritettiin tehdä super vauhdikas, Vili jäi odota käskyllä odottamaan, ja kun huusin TÄÄLLÄ se lähti juoksemaan mun luokse ja minäpäs lähdinkin karkuun, sitä ei ollakaan aikasemmin treeneissä tehty, ja tottahan se oli, että Vili pistää siinä vaiheessa turbon päälle. Se oli hauskaa. Palkkasin kun se sai mut kiinni. Sitten tehtiin niin että se juoksi mut kiinni ja tuli vielä viereen perusasentoon.

Jäi kyllä niin hyvä fiilis, kun opittiin niin paljon uutta heti, ja oli vielä superhauskaakin. Nyt vaan treenaillaan ja odotellaan ens perjantaita =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti