maanantai 23. tammikuuta 2012

3/4 ja PALJON lunta!

Posted by Johanna Jokinen on January 23, 2012 at 1:45 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Heelereiden terveys ja jalostuspäivä oli kyllä omasta mielestäni todella onnistunut tapahtuma (ja siellä oli tosi herkullisia piirakoita, osaisimpa itsekin tehdä..). Vilin kasvattaja ei päässytkään paikalle, mutta meidän perhe on nyt niin paljon fiksumpi ja oli hienoa huomata kuinka aktiivista porukkaa heeleri-ihmiset on!

Vihdoin tänne Etelä-Suomeenkin on tullut kunnon talvi. Tällä hetkellä mennään aika nollissa noiden asteiden kanssa ja ulkona on märkää, mutta lunta on onneksi vielä paljon, nyt ne ei ihan heti katoa vaikka plussaa oliskin. Vili nauttii lumesta, mutta mieluiten juoksisi valmiita reittejä pitkin, kuin lähtisi umpihankeen muiden (isojen) koirien perään. Kyllä se sinnekin välillä eksyy, mutta ei se kovin pitkälle pääse niiden perässä. :)

Perjantaina oli taas treenit, paljon uusia juttuja meille ja sen takia ehkä jäikin sellainen tunne, että ei ollut ihan paras päivä, tai ainakaan minulla. Aloitettiin jäävien harjoittelu, ja lopputunnista otettiin paikkamakuuta ryhmässä ja luoksepäästävyys. Jälkimmäiset meni hyvin. Saatiin hyviä vinkkejä jääviin, mitä pitää treenata. Voi kun meidän lähellä olisi joku paikka missä voitaisi käydä omalla ajalla treenaamassa. Ulkona Vilillä ei näillä keleillä oo ihan hirveesti motivaatiota, ja kotona on myös ihan eri olosuhteet. Pitää kuitenkin nyt tyytyä näihin vaihtoehtoihin.

Tulevalle viikolle meillä ei oo juuri mitään suunnitelmia (paitsi treenit), mikä tuntuu tosi omituiselta, kun viime viikko oli jotenkin niin aikataulutettu. Hyvä näin. Perjantaina onkin sitten viimeinen tunti. Lukujärjestyksen mukaan siellä tulee sekä uutta että vanhaa. Hyppy, irtoaminen esteelle, noudon alkeita, kohteen kiertäminen ja temppu. Kohteen kiertäminen on meille ennestään tuttu, se meen ihan hyvin, paremmin niin päin että Vili kiertää myötäpäivään. Irtoamista myös ollaan aiemmin treenattu. Muut onkin sitten ihan uusia juttuja. Temppuja Vili tietenkin vähän osaa, mutta saa nähdä mikä temppu on tuolla kyseessä :D

Eilen punnittiin Vili. Ei oo tullut yhtään lisää painoa viikon aikana, mikä on ihan kiva juttu, ehkä siitä ei tulekaan jättiheeleriä :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti