perjantai 27. tammikuuta 2012

Uusi vanha kaveri!

Posted by Johanna Jokinen on January 27, 2012 at 1:35 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Eilinen päivä oli kyllä kerrassaan huikea. Otin keskiviikkona yhteyttä vanhaan tuttuun/kaveriin, jonka huomasin muuttaneen pääkaupunkiseudulle koiriensa kanssa. Onneksi otin. Heti seuraavaks päiväks sovittiin koiratreffit.

Ensin käytiin rämpimässä Haltialassa pieni lenkki, ja sen jälkeen mentiin "tutustumaan" erääseen agilityhalliin. Ennen kuin kuultiin edes hintoja/ehtoja/tms saatiin jo avaimet kouraan, ja pakkohan sitä sitten oli ostaa "kk-lippu".

Kun oltiin lähdössä hallilta huomattiin että reenaajat jotka siellä oli olleet, lähtivät pois ja kysyttiin vuokraajalta että saadaanko mennä heti testaamaan, ja jeeee saatiin mennä :D Oli niiiiiin kivaa! Vili on tosiaan 3-4kk iässä käynyt pentuagilitykurssin (5krt). Mutta mikään ei ollut unohtunut, päin vastoin! Putki ja (matalat) hyppyesteet on ihan parhaita, kepitkin meni ihan hyvin, paremmin kuin koskaan ennen :) Paitsi viimeisessä kepissä Vili yritti koko ajan oikaista suoraan tokavikalta "maaliin". Onneksi saatiin se korjattua :P

Koirat myös veti oma-aloitteista agilityä, sain kuvattua osan siitä, täytyy jossain vaiheessa lisätä se tuonne videoihin. Kyllä uni maistui lenkin, treenien ja leikkien jälkeen, ainakin meillä.

Pakko mennä heti tänään, tai huomenna uudestaan. Toivottavasti E pääsee koiriensa kanssa myös! :) Tänään on myös viimeinen pentutoko-kerta HSKH:lla, haikeeta. On ollut niin kivaa ja oon saanut tosi hyviä vinkkejä mitä just meidän kannattaa tehdä! Toivottavasti päästään jatkossakin noille kursseille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti