torstai 26. joulukuuta 2013

Koira 2013 - ostokset

Olin turistina Messarin Koira 2013 - tapahtumassa lauantaina 14. ja sunnuntaina 15.12.

Tarkoitus oli kierrellä rauhassa kojuja ja kehiä, ja kuvailla mielenkiintoisia ja keskustelua herättäviä kehiä. Kiertelin kyllä, mutta jäin vain toljottamaan enkä ottanut yhtään kuvaa. Tai no, lauantain näyttelyistä mulla on kaksi kuvaa ja nekin molemmat testikuvia valjaita testaavasta malamuutista. Periaatteessa siis saldo tasan nolla. Tänä vuonna olin ypöyksin liikenteessä, eikä se ollut hyvä idea. Yleensä mun rooli on seurata muita. Yksin oon ihan hukassa, vaikka kuinka yrittäisin nauttia siitä että kerrankin voin itse päättää minne menen ja mitä tekemään.

Osteluiden kanssa olin hyvin järkevä, typeryydet ja turhuudet jäi ostamatta. 

1. Back On Track Koiranpatja 25 €
* Kevythäkin pohjalle, eli matkustus- ja treenikäyttöön.
* Koirien hyvinvointikeskus (tai joku vastaava) myi patjaa 73€, BOTin oma koju myi viimeiset pois halvalla, koska on poistuva malli.
"Koiranpatjassa on keraaminen kangaspinta ja sisällä ”memory foam” patja. Kosteutta hylkivä pohjakangas, joka nousee sivuilta ylös. Patja pysyy kuivana, vaikka lattia olisikin kostea. Suuremmat patjat ovat hieman paksumpia, joten ne kestävät hyvin raskaammankin koiran painon. Patja mukautuu kehon muotoihin. Päällyskangas on irroitettava ja konepestävä 30 asteessa." www.backontrack.com/fi
2. Back On Track Makuualusta 34 €
Clipperin pohjalle, eli matkustus- ja treenikäyttöön.
"Minipeitolla on monta käyttömahdollisuutta, voit käyttää sitä kotona koiranpatjana tai vaikkapa autossa koiranhäkissä alusena, koira pysyy lämpimänä ja nivelet ja lihakset vetreinä. Myös isäntä ja emäntä voivat käyttää minipeittoa. Vain mielikuvitus on minipeiton käytön rajana!" www.backontrack.com/fi

3. Risto-Matti Ratian pehmopanta 14,50 €
Jutin edellinen jäänyt pieneksi. Lempparipanta, jota käytetään eniten. Tammiston Musti&Mirri ei ole myynyt välikokoa, en edes tiennyt että niitä on niin valtava määrä. 

4. 2 kg Brit Caren kuivamuonaa yhteensä 2 €
Juti on syönyt Brit Caren penturuokaa ja nyt ostin (..kun halvalla sain) pari uutta makua raakaruoan lisukkeeksi.

5. Näyttelykansiot molemmille 8€/kpl ja Jutin passille suojakannet 3 €
Myös rekkareita ja muita koetuloksia varten. Vilin väri on oranssi ja Jutin vaaleansininen.

6. Numerolapputasku 1,50 €
Nyt ei tarvii miettiä, että onko hakaneula joka paikassa mukana! ...ihan kuin tää ois helpompi muistaa?

Siinäpä ne! Yhteissumma 96 egee, eli alle satasella päästiin. Tai no, sisäänpääsymaksu molempina päivinä sen ~15 euroa + ensimmäisen päivän parkkimaksu 10 euroa..... Sunnuntaina olin fiksu ja jätin auton ilmaiseen parkkiin.

Tulossa:
* Pienen tyttöheelerin tokokokeiluista kuvia *
* Heelereiden sunnuntain (15.12.) Voittaja-kehistä kuvia *
* Joulun paras lahja *

Lähipäivinä myös varmasti lisää uudenvuoden avautumista, tänään on taidettu myydä jo ensimmäiset raketit... Täytyy varmaan vielä tänään näpytellä joku uusi postaus heti lenkin jälkeen, jolle lähdetään NYT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti