torstai 26. joulukuuta 2013

Tottelevaisin heeleri

MARMALADE'S FELICITY "RUU" -09

Ruu on pienenpieni ja äärettömän motivoitunut reenailija, hassuttelija ja hyvinhyvin nälkäinen. Ruu on aloittanut kisauransa vuonna 2010 ja tällä hetkellä pikkukoira tavoittelee itselleen toko-valion titteliä. 

Ruu korkkasi erikoisvoittajaluokan 23.11.2013 kotihallissaan Vuokkoset-areenalla, tuomarina Carina Savander-Ranne. Tässä koonti kuvien kera Ruun (ja ylipäätänsä heelereiden) ekasta EVL-kokeesta.

Paikkamakuu 8
*nousi istumaan naapurityypin käskyllä ja haisteli

Istuminen 6
*haisteli

Ohjattu nouto 9 

Zeta 7
*pistemenetykset seuruusta ja seisomisessa kääntyi perään



Ruutu 0
*ei löytänyt ensimmäisellä käskyllä merkille, oli jo menossa ruutuun, uudella yrityksellä tietenkin kympin suoritus :)

Seuraaminen 7,5

Luoksetulo 7
*pistevähennykset stopeista ja sivulletulohypystä

Kaukokäskyt 0
*ekassa vaihdossa tuplakäsky, sitten ohjaaja meni sekaisin taulun kanssa :)

Tunnari 0
*otti oman, pudotti ja toi väärän

Hyppynouto 0
*vino heitto -> esteen kierto

Pisteet 134,5 (ei tulosta)

TÄSTÄ (klik) kaikki räpsimäni kuvat kyseisistä kisoista.


Seuraava koitos oli Messukeskuksen Koira 2013-tapahtumassa. Kyseessä oli kansainvälinen tottelevaisuuskoe, TOKO edustusjoukkueen karsintakoe. Tuomareina oli Carina Savander-Ranne, Piritta Pärssinen ja Pernilla Tallberg. Pisteitä Ruu tällä kertaa sai 133, en muista mistä minkäkin verran, mutta alla kuitenkin kuvia liikkeistä :)

Seuraaminen

Zeta

Tunnari

Ruutu 


Luoksetulo


Ohjattu nouto


Kaukokäskyt

Hyppynouto

TÄSTÄ (klik) kaikki ottamani kuvat Ruun ja Pian messarin koitoksesta.

Nyt Ruu on kisatauolla ja treenaa kokonaisuutta kuntoon :) 

Ruun ohjaaja ja omistaja on Pia Miettinen.

Ei voi olla tuosta parivaljakosta kuin ylypiä <3 Tekeminen näyttää aina siltä että ovat aivan fiilareissa, vaikka noita aivopieruja tulisikin. 

Mutta niinhän se menee: 
Jossei tiikeri pääse raidoistaan, niin voisin pistää pääni pantiksi, ettei heelerikään aivopieruistaan! Jossei sitä kestä, on ihan turha lähteä tämän rodun kanssa reenikentille ;)

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on Kutin kanssa tavoitteena TVA - toki ikäraja asetettiin sinne 10-vuoden tienoille, joten vielä on 9 vuotta aikaa reenata :--D Mutta itsekin olen todellakin huomannut, että jos treenaa heelerin kanssa oikeasti tavoitteellisesti (ainakaan tokoa) tarvii ihan omanlaista huumorintajua ja "pelisilmää", mutta kun oikea huumorintaju löytyy niin ei ainakaan koskaan käy treenit tylsiksi ja treenikaverit aina saa pientä piristystä. (Kutin kanssa treenatessa aina sattuu ja tapahtuu, kun treenikaveri heitti omalle koiralleen nouto-kapulan ja sanoi "tuo" - niin rakas heelerin pirulainen otti mun vierestä kamalan spurtin, nappasi noutokapulan tämän toisen koiran nenän edestä ja palautti sen sievästi minulle... Sitten mietitään, että pitäisikö itkeä vai nauraa...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah :D Voin niiiiin kuvitella... Onneksi oli treenit, voisin veikata että joltain vois huumorintaju loppua jos olisi kehät vierekkäin kokeessa ja Kuti suorittaisi liikkeet tuplana - hoitaen naapurinkin hommat :)

      Poista