tiistai 27. maaliskuuta 2012

Täivaroitus!

Posted by Johanna Jokinen on March 26, 2012 at 4:15 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Vilin kaverilta löytyi täitä, joten meilläkin on nyt seurattu onko turkissa elämää, mutta toistaiseksi ei ole mitään löytynyt. Viime yön jälkeen kuitenkin päätettiin, että tänään apteekki kutsuu ja varmuuden vuoksi tehdään ulkoloishäätö. Herättiin yöllä siihen kun Vili rupesi kirputtamaan ja rapsuttamaan itseään. Tietenkin menetin taas yöuneni, kun murehdin ja mietin öisin aina ihan liikaa, vaikka tässä ei välttämättä ole edes kyse mistään mikä tarvitsisi hoitoa. Mutta hyvä se on varmuuden vuoksi tehdä, ihan vaan vaikka sitten ehkäisy mielessä.

Viime torstaina agitreeneissä käytiin ekaa kertaa puomi ja A-este. Vili tykkää niistä molemmista ihan hirveesti. Harmi kun tunti kestää vaan 45minuuttia, Vili vois omasta mielestään viettää vaikka sen koko ajan A-esteellä. Se meni molemmat esteet läpi tosi hienosti heti ekalla kerralla, turhaan jännitin, että mitäköhä se tuumii korkeista paikoista, se rakastaa niitä :) Piti vaan jarrutella ja muistaa kontaktit. Tehtiin tunnilla myös keinua, niin että jarruttelin pannasta taikka hihnasta, jotta Vilin paino keikautti keinun toisenpään alas. Suoraan sanottuna mulla ei oo mitään ideaa miten sen saa opetettua koiralle, mutta onneks sitä varten on noi opettajat  :D

Vili on tänään 11kk. Kauheeta miten aika on mennyt hirveen nopeesti.. Just äsken se vielä oli iiiihan pieni ja viaton luppakorva :roll:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti