perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tokoa ja agilitya 1

Posted by Johanna Jokinen on March 9, 2012 at 12:45 AM Delete
delete
  Overlays edit   Comments comments (0)
Tänään alkoi pitkästä aikaa otsikon mukainen treeni :) Aika paljon tunnista jouduimme odottelemaan vuoroa, hyvää treeniä sekin tietenkin, mutta toivottavasti joka kerta ei ihan niin paljon ole odottelua. Alkuun oli tokoa, näytti siltä ettei Viliin saa ollenkaan kontaktia vaikka mitä yritin :D Kyllä se siitä sitten lämpeni ajatukselle, että nyt treenataan eikä yritetä mennä leikkimään muiden koirien kanssa. Koirakkoja taisi olla 6 tai 7... Mentiin jokainen omalle tötsälle kentällä ja lähdettiin treenaamaan seuraamista myötäpäivään ja jokaisen tötsän kohdalla tehtiin oman tason mukainen seisominen ja toisella kierroksella maahanmeno.

Sitten agilityä. Muut teki jo aika haasteellisen oloista rataa, ja me vuorollamme kokeiltiin ekaa kertaa muuria ja rengasta. Ne meni aika hyvin. Molemmista muutama toisto ja sitten taas odottelemaan. Seuraava rata oli muuri, valssilla renkaalle, hyppyeste, putki ja muuri. Ja se meni PUHTAASTI koko rata heti ekalla meillä läpi :) Vili oli ihan uskomaton, vauhtikin oli hyvä! Taas Vilperi pääsi yllättämään fiksuudellaan ja nyt odotellaankin jo ensi torstaita innolla.

Nyt ollaan viikko ihan vain kahdestaan ja suunnitelmissa on pitkiä lenkkejä, koirametsäilyä ja lauantaina uimista chihuahua tyttökaverin Massun kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti