tiistai 27. toukokuuta 2014

Aivot narikkaan

Olin viikonloppuna äidin luona Pohjanmaalla. Kuten vissiin suurimmassa osassa Suomea, kelit huiteli siellä jossain vajaassa kolmessakympissä. Ihanista kesäkeleistä on enää vaan kuvat muistona, nyt ulkona on harmaata, alle kymmenen astetta lämmintä ja vettä sataa.

En halua unohtaa kesäisiä fiiliksiä, toivottavasti ne tulevat pian takaisin. Siihen asti tyydyn katselemaan näitä kuvia uudestaan ja uudestaan ja palaamaan siihen rentoon fiilikseen, kun voi edes hetken vaan olla, maata nurmikolla ja kuunnella luonnon ääniä - niitä on loputtomiin.





















4 kommenttia:

  1. <3, <3, <3, <3 = sydän teille jokaiselle

    T:Äiti

    VastaaPoista
  2. Antaisitko vinkkejä pennun kasvattamisesta tavoille, että pentu ei purisi huonekaluja, johtoja ja kenkiä, miten se paimennus pureminen opetetaan koirasta pois? Kiitos jos ehdit antamaan mulle vähän etukäteen vinkkejä ja neuvoja. Aivan mielettömän upeita ja ihania kuvia jälleen <3 -t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinäpä onkin pala purtavaksi ;) Koitan muistella ja kirjoitella miten meillä toimittiin - helppoa se ei ollut Vilin kanssa. Jutista ylimääräiset tuhmuusenergiat hävisi Vilin kanssa touhuamalla.

      Poista