keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Silmät, polvet - Check

12.5.2014
Eläinlääkäriasema Vetset, Kirkkonummi.
Eläinlääkäri Päivi Vanhapelto.
____________________________________

Jarabindan Dojazz Vili Weli 
Vili 3v tarkastus
Silmät OK
Polvet 0/0 (oikea polvi operoitu)


Myheels Sherlock 
Juti 1v tarkastus
Silmät OK
Polvet 0/0


Tulokset jännittää aina ja taas kerran oli huojentavaa lähteä eläinlääkäristä hyvillä mielin. Laitoin Vilin tulosten liiteeksi myös polvileikkauksesta sairauskertomuksen, jotta sekin tärkeä tieto saadaan sinne näkyville. 

Ensi viikolla poikien kohdalla näkyy myös uudet näyttelytulokset. Käytiin eilen näyttelytreeneissä ihan oman mielenterveyden takia, kun jännitti miten pöydällä olo sujuu Vilin lukuisten eläinlääkärikeikkojen jäljiltä. Hyvin meni molemmilla, ei mitään ongelmaa käsittelyssä. 

Ainoa missä on Vilin kohdalla toivomisen varaa, on nätisti ravaaminen. Treeneissä se tarjosi hyvin paljon tokoseuruuta, vaikka itse yritin katsoa eteenpäin ja pitää koiraa vähän kauempana itsestäni. Toivotaan, että Tuurin Miljoonakoiranäyttelyssä on paljon häiriötä, jolloin se ei keskittyisi ravatessa minuun. Sellaista häiriötä on kyllä vaikea uskoa kehässä... Edessä pitäisi olla houkuttimena koiranpentu tai joku hemaiseva narttu. Luulen että urosten avoimessa luokassa niitä ei näy, vaikka ihan noviisi olenkin ;)

Toivon, että pojat esiintyvät edukseen. Parhaimmillaan ne on molemmat niin komeita kavereita. Yritän saada sunnuntaina niiden parhaat puolet näytettyä myös tuomari Rainer Vuoriselle!

4 kommenttia:

  1. Nuka lähettää tsemppiä näyttelyyn. Meillä kans kyllä tuijotellaan enemmän mammaa kun eteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Onhan siitä oltava aika otettu, että sellaisessakin tilanteessa koira hakee ohjaajasta kontaktia, ei parane valittaa :) ....varsinkaan kun just eilen HuliVili karkasi pellolla piiiiitkän matkan päähän jonkun toisen luokse, HUOH.

      Poista
  2. Hienoa että silmät ja polvet molemmilla ok!! Tsemiä näyttelyyn, jospa se alkaisi sujumaan, vai olisiko parempi että joku toinen esittäisi Vilin ja itse olisit houkuttimena oikeassa kohdassa? :) Menen tiistaina katsomaan pientä heeleri tyttöä, saas nähdä kotiutuuko meille kuukauden kuluttua pieni tyttönen? fb-ystäväsi t

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Esitin Vilin itse, se on sellainen mammanpoika, enkä kyllä haluaisi antaakkaan sitä kenellekkään muulle ;) Näyttelyt on mielestäni ihan yhtälailla laji kuin muutkin harrastamamme, jossei meidän yhteistyö jostain syystä toimisi niin sitten se ei olisi meidän juttu.

      Kerrohan heti lisää kun tiedät :)

      Poista