lauantai 29. maaliskuuta 2014

En kerro kellekkään

Näin ajattelin torstaina kun ilmoitin Vilin tälle päivälle toko-kokeeseen. Syyksi kehittelin sen, että mun jännitys ei olisi niin valtava, jossei kukaan tiedä, että osallistutaan kokeeseen.

Ollaan osallistumassa siis HSKH:n järjestämään iltakokeeseen (alkaen klo 16). ALO-luokan kokeessa on lähtölistan mukaan osallistujia 19. Ja me ollaan Vilin kanssa viimeisiä. Tässä alustava lähtölista (klik). Tuomarina on Marko Puranen, josta en ole ikinä kuullut mitään? Toivotaan mukavaa miestä.

Pakko myöntää, että ihan hirveästi ei olla treenailtu, mutta luotto Viliin on silti aika kova. Se osaa joka ikisen liikkeen mitä lähdetään tekemään ja palkkautuu nykyään todella hyvin pelkistä kehuista ja parista leikkitönäisystä. 


Tällaiset analyyttiset ennakoinnit on kuitenkin vaarallisia, kun tietenkin juuri ne mitä tähän kirjoittaa menee mönkään (edellinen lause kannattaa aina muistaa kirjoittaa, niin voi olla jotain mahiksia ;)).

Tämän päivän kokeessa meillä on sinäänsä aika hassu tilanne, koska meidän vahvuus ja heikkous on yksi ja sama asia. Yli-innokkuus on se sana millä sitä voisi kuvata. Joku ehkä keksii jonkun vielä paremman, mutta näin äkkiseltään ei tule muuta mieleen. Pitkän tauon jälkeen kaikki yhdessä tekeminen on niin äärettömän ihanaa. Niin ihanaa, että parhaimmillaan meidän yhteistyö näyttää superhyvältä ja pahimmillaan aivan kamalalta.

Vili on tällä hetkellä innokas, nopea, osaava. Joten enhän minä voi kuin hymyillä ja yrittää itse parhaani, jotta meillä olisi kiva koe. Onneksi Vili ei yleensä reagoi jännitykseeni millään tavalla, tiedän koiria jotka keksivät rentoutuskeinoja omistajilleen jännissä tilanteissa ;) Oma jännitykseni on yleensä hyvä juttu. Kertoo siitä, että keskityn siihen mitä tehdään, en siihen mitä ympärillä tapahtuu tai miten hiukset on. 

Valmistautuminen on mennyt seuraavanlaisesti: Ollaan syöty, käyty lenkillä ja nukuttu. Nyt kello on 14:15. Paikanpäällä pitää olla viimeistään 15:30 ilmoittautumassa joten täytyy ruveta laittamaan kamoja kasaan.

Meidän vuoro yksilöliikkeissä on todennäköisesti joskus klo 18 jälkeen. Laskeskelin että tunnissa menee noin 10 koirakkoa. + alun paikkamakuut. Nyt kun mietin niin meidän vuorohan on joskus 18:30... Noh, saa nähdä. Pitäkää peukkuja :)

Ps. Hyvän kokeen lisäksi ollaan metsästämässä tänään koulutustunnusta (TK1).


4 kommenttia: