torstai 31. lokakuuta 2013

Yksinhuoltaja

Oon nyt kohta viikon päivät ollut yksinhuoltajana, koska meidän isäntä on jenkkilässä potkimassa jalkapalloa (tulee onneksi huomenna kotiin <3). 

Ajatukset oli alkuun aivan selkeät - miten mä pärjään. En oo aamulenkkeilijä, paitsi viikonloppuisin. J herää joka aamu myöhemmin ja meidän koiratkin on aamu-unisia. Normaalisti nukun niin pitkään kun voin (yritän mennä 7 töihin, mutta liukuva työaika....) ja sen jälkeen kiireessä puen ja nappaan aamupalaleivät/rahkan/hedelmät mukaan ja lähden töihin. Todella nopeaa ja tehokasta.

Oon yllättynyt, miten helppoa on ollut. Kai se asenne on vaan eri, kun tietää, ettei oo vaihtoehtoja. Millekään lenkille ei ole ollut vaikea lähteä, vaikka ensimmäiset kolme päivää satoi kaatamalla vettä JOKA lenkillä. 

Olen silti onnellinen, että meitä on kaksi hoitamassa tätä hommaa ja aktivoimassa koiria. Potisin aina vain huonoa omaatuntoa, jos töiden jälkeen olisi vielä jotain muuta menoa ja joutuisin jättämään koirat/toisen koiran muulloinkin yksin kotiin kuin työpäivän ajaksi. 

Vaikka tää on ollut kivaa ja "helppoa" niin olihan toi maanantai aika kamala.

06:20 ylös, ulos ja lenkille
07:10 töissä
14:30 kotimatkalle
15:00 Espooseen
15:30 lenkki Espoossa
16:00 Vilin fyssari
16:40 kotimatkalle
18:00 Futsal treenit Helsingissä
19:00 kotiin
20:30 Jutin aksatreenit
21:30 iltalenkille

Huoh. Onneksi muut päivät on ollut lepposampia, eikä noin aikataulutettuja. Maanantaille on jostain syystä kasaantunut kaikki tämän hetkiset treenit + fyssari. Kevyt viikon aloitus haha.

Kuvia kuluneelta viikolta:
Treffattiin Jutin äitiä Mayaa ja omistajaansa Tiinaa Nuuksion poluilla. 
Maya, Juti ja Vili
Veljekset korson metsissä kävelemässä.

Rasituksen jälkeen jalat kohti kattoon, niinhän sitä neuvotaan.
Uskomatonta, sain napattua kuvan lelujen siivouksen jälkeen siten, että ne kaikki on lelukopassa, tai ainakin sen lähellä! 
Mälkiä kaveleita. 


Haltialassa.


Sateen jälkeen lämmintä päälle, Jussipaita! <3
Kaverukset. 

4 kommenttia:

  1. Vitsit että ihailen tota teidän petiä! Meidänkin tytöt kovasti haluais ihan oman pedin.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihana! Peten koiratarvikkeesta haettu kesällä. Mutta ei sekään ole täydellinen. Sellainen on vielä hakusessa, tosin en tiedä minkälainen se olisi. Iso on luonnollisesti iso, pehmeä miellyttää noita molempia unikekoja. Toisaalta taas Vili viihtyy paremmin ikivanhassa pedissään joka on aivan liian pieni sille. Siinä se kuitenkin mahtuu olemaan mitä kummallisimmissa asennoissa. Ehkä täytyy joskus itse yrittää väsätä vanhoista tyynyistä joku :)

      Poista
  2. Kyllähän koirissa on oma hoitamisensa kun ysksin pitää vastata ja lähteä lenkille säällä kuin säällä. Tuo sinun punainen takki näyttää hartioilta aivan likomärältä, kastuitko kunnolla läpimäräksi siellä kaatosateessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kyllä noiden kanssa riittää hommaa, vaikka sen jakaa kahdellekin :) Enemmänkin haluaisin harrastaa eri lajeja, mutta tunnit loppuu vuorokaudesta. Tuo punainen on sadetakki, sen takia kiiltelee. Tossa vaiheessa se on vielä kuiva, mutta kyllä me joka kerta ihan läpimärkiä oltiin kun kotiin päästiin :D

      Poista