sunnuntai 20. lokakuuta 2013

VAPAUS !

Torstaina oli odotettu 6 viikon kontrolliröntgen klo 18 Espoon eläinsairaalassa (Univet).

Käynti ei juurikaan poikennut viime kerrasta, mutta sen verran oltiin nyt viisaampia, että Vili sai rauhoitusainetta enemmän kuin "perus satsin". Ensin kokeiltiin normi määrällä, mutta Vilihän nousi samantien pystyyn herkkujen toivossa, kun eläinlääkäri palasi huoneeseen.

Röntgenkuvat oli siistejä ja saatiin maailman paras uutinen:

VILIN SAA PÄÄSTÄÄ VAPAAKSI ! ! !

Huhhuh. Meinasi onnen kyyneleet tirskahtaa siinä vaiheessa. Mennään kuitenkin vielä ihan hissukseen, ollaan aloitettu pienillä lenkeillä. 

Vili oli torstai-iltana kotona supertokkurassa. Mietittiin jo, että unohtiko lääkäri huomioida herätyspiikkiä antaessa, että antoi normaalia enemmän rauhoitusainetta.. Nukuin Vilin kanssa sohvalla sen yön ja aamulla meininki oli jo normaalimpi.

Perjantaina oli onnen päivä. Ajettiin koko perhe Haltialaan. Ensimmäistä kertaa vapaana sitten heinäkuun jälkeen! Wuuhuuu! Meitä ei haitannut vesisateet eikä mitkään. Oli ihana lenkki, vaikkakin superlyhyt. Silti. <3



Tänään aamupäivällä nautittiin meidän lähipelloilla ihanasta sunnuntaista. Aurinkoa, hymyjä, multaa, ruohoa, jäätä, jäniksen papanoita, keppejä.








Kaikki kuvat täältä (KLIK).

Huomenna on Vilin fyssaripäivä. Tällä kertaa käydään koko koira läpi ja etsitään ja availlaan jumeja. Mikäli niitä ei juurikaan ole, pääsee Vili myös vesikävelemään.

Tämän jälkeen on Jutilla aksatreenit, jeejee!

4 kommenttia: