keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tarvikkeita 2

Ooooh. Pomppa <3

Peten koiratarvikkeella on Pompat tällä hetkellä -20% ja voin lämpimästi suositella ! 

Täydennettiin Vilin takkivarastoa täydellisellä Perus Pompalla ja Jutille ostettiin samalla talveksi Hurtan talvimantteli, joka myöskin -40% alessa.

Kuvat puhukoot puolestaan !

PERUS POMPPA


+ just oikean pituinen + ei jalkanauhoja + helmat laskeutuu tosi napakasti jalkoihin kiinni, ei turhia heilu liikkeissä
Kaulus käännetty ylös. Ei häirinnyt ainakaan Viliä.
Komeaakin komeampi <3 


HURTAN TALVIMANTTELI

Semmonen kämmi nyt Hurtalla on käynyt, että nuo mustat nyörit on toiselta puolelta siniset, eli noiden ei kuuluis noin tossa lerpata. Joutui itse vähän säätämään kun klipsitkin oli laitettu väärinpäin. Noh, mutta onneksi sain ne vaihdettua ja tuo nyt kohtailaisesti toimii. On vähän turhan löysä, mutta meidän käytössä luulen olevan ok. 




Paketissa oli mukava yllätys. Uusi vilkkuvalo ;) Sitä ei saa palamaan tasaisesti, mutta on todella näkyvä. Kyllä sekin käyttöön tulee, ehkä jopa omaan hihaan. Tilaus tuli parissa päivässä ja oli ehkä ensimmäinen nettitilaus Peteltä? Paikan päällä olen käynyt, mutta muistikuvaa aiemmista nettitilauksista ei ole...


6 kommenttia:

  1. Osaatko mahdollisesti sanoa suurpiirteisesti paljon Vilillä on säkäkorkeutta ja selänpituutta? Olen tuolle göötille ajatellut pompan hankkia, mutta mietin osaanko valita netin kautta oikeaa kokoa... On kyllä komeita poikia takeissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasin itse suoraan selän pituuden mukaan. Vilin selkä on lavoista hännäntyveen ~41cm ja säkäkorkeus on ~31cm. Pojat kiittävät ;)

      Poista
  2. Hih, Bieksukin saa luultavasti pompan! Senkin selänpituus on 41cm. Onneks löysin arvostelun tuotteesta, kun surffailin samoilla sivuilla ja pähkäilin oikeaa kokoa ;) voi kun löytäisin keltaisen..
    Nyt piti käydä mittaamassa B:nkin säkä ja sain lukemiksi myöskin ~31cm. Oho, onko mun pieni jo aikuisen mitoissa :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua miten iso Biekasta on tullut, sehän menee kohta Vilinkin ohi! Osaakko sanoo paljon B painaa? Vastahan se oli ihan pikkuinen :)
      Katoin Pompan omilta sivuilta, että heiltäkin toi keltainen on varastosta loppu.. Ei näytä tällä hetkellä löytyvän oikein mistään. Vähän oli muutenkin kyseistä kokoa jäljellä mistään väristä kun itse tilailin viikonloppuna. Mutta olen kyllä tyytyväinen tuohon ruskeeseen :)

      Poista
  3. Käytiinpäs puntarilla..9,3kg, taitaa iltaruoka vielä pullottaa mahassa :) Peten koiratarvikkeeseen saattaa tulla vielä uus satsi keltaista lokakuussa..peukut pystyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso poika! Vili painoi tänään reilun kilon enemmän. Ei muuta kuin päivystämään, peukut on jo pystyssä! :D

      Poista