lauantai 10. tammikuuta 2015

Reissuun koirien kanssa

Reissuun tekisi mieli, mutta minne sitä lähtisi kun on nuo koiratkin?

Me käytiin lokakuussa Liikuntakeskus Pajulahdessa, jota voin lämpimästi suositella jos haluaa reissuun koirat mukaan. Lokakuu ajankohtana ei varmasti mikään ihanteellisin - on kylmä, tuulee, sataa vettä. Silti saatiin Pajulahdesta paljon irti. 

Majoitus oli kiva, pienkerrostalo/kaksikerroksinen rivari järven rannalla. Ulkoa katsottuna näytti joltain laitokselta, mutta sisälle mentäessä saikin yllättyä positiivisesti. Suht tilava yksiö terassilla. Pienestä keittiönurkkauksesta löytyi jääkaappiPAKASTIN-yhdistelmä minne saatiin kätevästi koirien ruoat. 

Pajulahdesta löytyy monenlaista aktiviteettia, lokakuussa ei varmasti saa kaikkea irti mitä siellä on tarjota. Lenkkipolkuja olisi ollut vaikka kuinka paljon, viikonlopussa ei millään kerkeä tutustua koko ympäristöön. Jos olisi mahdollisuus, voisin lähteä tuonne minä vuoden aikana vaan uudestaan - vaikka viikoksi.

Jos haluaa nähdä Pajulahden majoitusvaihtoehtoja, niin nettisivuilta löytyy virtuaaliset esittelyt. Meidän majoitus löytyy seuraavan polun takaa; Majoitus - Opistomajoitus - Tutustu opistotason majoitukseen virtuaalisesti - Majoitusrakennus 4:n huoneisto.

Ehdottomasti yksi lempparipaikoista koirien kanssa reissatessa.

2 kommenttia:

  1. Sait blogissani kiitosta, jos haluut niin käy kurkkaamassa: http://noutajavalo.blogspot.fi/2015/03/blogimaailmasta-poimittua-muiden.html :)

    VastaaPoista