keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Muuttoilmoitus

Lyhyestä virsi kaunis: Me muutetaan Seinäjoelle.

Mitä siellä on? 

Nyt saa laittaa jakoon parhaat tipsit (ja myös ne huonoimmat, jos sellaisiakin on). Erityisesti kiinnostaa koirien treenipaikat, eläinlääkäriasemat, eläintarvikeliikkeet, lenkkimaastot, koirahierojat/osteopaatit, ....


Kävipä siis niin, että miehen työn perässä lähdetään valloittamaan Seinäjoki. Muutetaan Joupiskan läheisyyteen, eli siinä on jo jonkin verran maastoa ympärillä, mutta ne on varmasti äkkiä kahlattu läpi.

5 kommenttia:

 1. Oi voih! Hurjasti hyviä hetkiä Seinäjoelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS ! Tullaan vielä ainakin kerran heittämään morot ennen kuin lähdetään, toivottavasti oot paikalla :)

   Poista
 2. Lakeuden agilityurheilijat Seinäjoella agility ja rallytoko, Lakeuden kennelkerho Lapualla (15 min Sjoelta) agility, Lakeuden tokoilijat Ilmajoella toko. Huomaa jo seurojen nimistä, että kyse lakeuksista... Eläinklinikoita on useampi, jokaisella omat suosijansa. Kauhavalla (puoli tuntia Sjoelta) on suosittu osteopaatti, hierojia alueella useampia. Ja erilaisia metsä- ja luontopolkuja eri puolella Sjokea/naapurikuntia useampia ja ihan ehtaa metsääkin toki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos kattavasta vastauksesta! En malta odottaa, että pääsen korkkaamaan Seinäjoen ja lähialueiden maastot koirien kanssa :)

   Poista
  2. Ja Ilmajokikin siis tosiaan siinä Seinäjoen vieressä. Google varmaan osaa kertoa klinikat nimeltä ja löytää luontopolkuja, tuo osteopaatti on tmi Terveystassu. Niin ja Koirakoulu fiilis on yritystoimintana tokoa ja agia sekä jos paimennus kiinnostaa, niin sitä. En tiedä, käytättekö koirapuistoja, mutta Seinäjoella Kasperin kaupunginosassa on sellainen, saattoi olla toinenkin jossain toisaalla.

   Poista