torstai 7. heinäkuuta 2011

Vili = varjo


Morjestamoi!

Kaikenlaista on taas keretty touhuta viikossa. Yskästä ei oo enää tietoakaan, se meni alle viikossa ohi. Ja nyt on ihanaa kun taas saa juosta ja riehua ulkona niin paljon kuin huvittaa. Ollaan päästy taas moikkailemaan tuttuja koirakavereita ja koettu uusia jutskia. Uimassa ollaan käyty pari kertaa ja sen lisäksi Vili on tutustunut suihkuun ja lavuaarissa polskimiseen. Viime viikonloppu oli NIIIIN kuuma. Eilen Vili kävi meressä kahlailemassa sen jälkeen kun oltiin käyty leikkimässä Tosca ja Tinca kääpiöpinsereiden kanssa, tai lähinnä 1v Tincan kanssa. Tosca kun on 10 vuotta vanhempi, niin ei sitä paljon lapselliset leikit enää kiinnostanut. Vuosaaren rantaan, tai tarkemmin Uutelaan mentiin sitten Saku-koiran kanssa, ketä Vili selkeesti vähän ihailee ja matkii. Uutelassa oli TODELLA kaunista, ainut miinus oli hyttyset. Vili kävi kahlailemassa kivikossa ja nouti keppiä, kerran joutu sukeltamaankin kun oli niin äkkisyvä, mutta ei toi kerennyt edes säikähtämään sitä :) Reipas poika.

Lenkeillä Vili on kuin varjo. Luulen että kuumalla ilmalla se hakeutuu vielä enemmän mun varjoon kävelemään. Välillä sitä ihan säikähtää että nytkö se poika otti hatkat kun ei näy missään, mutta se vaan kävelee niin lähellä ettei sitä näe kun kääntää päätä. On se kyllä ihanaa kun täällä on tota peltoa niin lähellä, voi pennusta asti harjoitella vapaana liikkumista. Siinä ei ole kyllä missään vaiheessa ollut mitään ongelmaa. Paitsi kun postia haetaan sisäpihalta, niin Vili välillä erehtyy mikä on meidän piha ja mikä naapurin, muutaman kerran ollaan jouduttu hakemaan se naapurin pihasta pois kun se kipittää kovaa vauhtia sinne :)

Tänään kävi vierailulla Jyväskyläläinen 9kk vanha Deny-poika. Venäjäntoy. Oli hassun näköstä kun Deny on hoikka ja korkea ja Vili on vähän pullukka ja matala, ja kun pojat yritti siinä sitten leikkiä.. Ei sille voinut kun nauraa :)

Lauantaina tulee olemaan kiva päivä! Mennään iltapäivällä moikkaamaan Iksua ja Rullea, eli niitä heelereitä, kenet juostiin kiinni viikko sitten kun huomattiin ne iltalenkillä. Jeejee!

Odotetaan molemmat rokotuksia niin paljon! Haluttais jo jonnekkin porukkaan reenailemaan tokojuttuja ja koirapuistoilemaan!

Ps. Meillä on osattu jo pitkän aikaa mennä istumaan ja maahan ja myös maasta istumaan :)

Nyt taas vähän kuvia loppuun ja lisää kokemuksia kalastelemaan! Eka kyllä nukutaan. Huomenna sitte!



(c) Niina Viinikainen
(c) Niina Viinikainen
(c) Niina Viinikainen
(c) Niina Viinikainen
 
(c) Niina Viinikainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti