keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Melkein uimamaisteri

Tänään Vili on 11 viikkoa ja päivän vanha. Ja viime perjantaina eli reilu 10 viikkoisena Vili  oikeasti ui ensimmäistä kertaa! Kahlailtu on aiemmin, mutta nyt, voi vitsi sitä fiilistä mikä siitä tuli itselle kun Vili päätti reippaasti vaan lähteä uimaan. Puhuin juuri äitini kanssa puhelimessa ja hän sanoikin kivasti, että on melkein verrattavissa siihen että lapsi ottaa ensimmäiset askeleet :D Oli niin kivaa! Vilillä myös. Sitten sunnuntaina mentiin uudestaan, ettei vaan unohdu taidot ;) On se hassun näköinen, kun välillä selkeästi unohtaa käyttää takajalkoja yhtä aktiivisesti kuin etujalkoja. Parhaaksi uimapaikaksi ollaan todettu Kaivokselan kuoppa. Se on meille tässä vaiheessa tosi hyvä, koska se on suht siisti ja päästään sinne itsekin kahlailemaan, ja kyllä siellä jotkut uikin. Vieressä on ihmisille täksi kesäksi tehty uimakuoppa, jonka vesi näyttää todella kirkkaalta, eli puhtaalta. Se paikka on kyllä oikea löytö.

Lauantaina käytiin katsomassa Iksua, Rullea ja Laabania (meidän kulmien heelereitä) <3 Voi että kun Vili oli innoissaan, ja niin oli pojatkin. Niillä oli iso piha missä oli hyvä juosta perässä ja välillä karkuunkin. Erilaista leikkiä kuin muiden koirien kanssa. Roolitkin vaihteli välillä, Vili ei ollut koko ajan se joka oli alimpana tai joka juoksi perässä. Sitä oli hauska katsoa. Oli kyllä täydellinen kesäpäivä. Tarjolla oli mm. jäätelöä ja mansikoita ja maisemaa piristi neljä iloista koiraa :)

Nyt ollaan myös koettu ukkonen. Toissayönä sellainen iski tähän Vantaalle ja herättiin siihen, myös Vili, vähän se taisi vinkua, mutta kun ei reagoitu ja jatkettiin unia niin Vilikin rauhottui. Aamulla ukkonen vielä jylläsi, ja jouduttiin menemään Vilin kanssa aamu"lenkille" kumpparit jalassa ja sadetakki päällä. Ihan kuin toi jätkä ei ois huomannut sadetta, salamoita ja jyrinää ollenkaan, sinne se meni ihan normaalisti pissalle ja kakalle. Mentiin kyllä normaalia nopeammin sisälle vaikka Vili ei ukkosta pelännytkään :D

Paljon ollaan saatu taas uusia koirakavereita. Vielä kuitenkin odotellaan niihin rokotuksiin, että uskalletaan mennä kunnolla temmeltämään vähän tuntemattomampienkin kanssa. Varasin tänään ensi tiistaille rokotusajan klo 16.30. Silloin Vili on tasan 12 viikkoa, pari tuntia ylikin ;)

Nyt ollaan kahdestaan Vilin kanssa maanantaihin asti. Perjantaina lähdetään isäni luokse Keski-Suomeen, tai oikeastaan mennään mummon seuraksi mökille, varasin jo aitan meille, ennenkuin kukaan muu sukulainen kerkesi :) Toivottavasti on hyvät ilmat, siinä Päijänteen rannalla Vilin on hyvä jatkaa uintitreenejä! Siellä on iskällä myös koiranpentu, Elli, saa nähdä minkälaisia kavereita näistä tulee :)

Vili on oppinut taas uuden "tempun" nimeltä PUPU :D Joka on vähän niinkuin oravan asento, mutta ajattelin että pupu on helpompi sanoa ja ymmärtää, ja saattaa se vähän pupultakin näyttää. Hehe.

Loppuun taas kuvia. Öitä!

PS. "Isille" Ruotsiin meiltä molemmilta terkkuja ja pusuja ja tsemppiä huomiseen peliin! Nähdään maanantaina <3


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti