sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Koulu on alkanut

Heipähei!

Nyt Vili on jo melkein viikon yli 3kk! Se tarkoittaa sitä että ollaan ekat rokotuksetkin jo saatu!!

Ollaan touhuiltu vaikka mitä, reissattu keski-suomessa ja pohojanmaalla ja karkkilan kupeessa jajaja.... Automatkat menee aina leppoisasti nukkuen. Vilillä, ei minulla. Keski-Suomessa oltiin mummon mökillä ja iskää morjestamassa, ja tietty isin koiranpentua Elliä, joka on jämpti-ajokoira sekoitus ja aikamoinen energiapakkaus. Elli on Viliä muutaman kuukauden vanhempi ja paaaaljon isompi. Vili myös tippui laiturilta, mikä oli kyllä ihan arvattavissa, mutta ei se sitten ollut moksiskaan koko asiasta, mutta nyt se osaa olla vähän varovaisempi. Uiminen on kivaa, tai ainakin kahlaaminen on Vilin juttu.

Rokotukset meni hyvin, ne käytiin ottamassa tasan 12viikkoisena, eli melkein pari viikkoa sitten. Vähän Vili jäykistyi ihmettelemään että mitäs mitäs, mutta ei edes vinkunut..

Tämä kuluva viikko onkin ollut aika vauhdikas, pentuagility alkoi torstaina! Samassa ryhmässä on muutama muukin koira, Vili on selkeästi kaikista nuorin, eikä vielä ihan niin hanskassa kuin pari muuta, kun alussa testattiin istumista ja paikallaan oloa, istuminen onnistui, mutta..... :D eihän se paikallaan meinannut pysyä vaan olisi halunnut lähteä mun mukaan. Mutta ymmärsin että sen testin tarkoitus olikin katsoa että tuleeko koira mun luokse vai lähteekö se ympärillä olevien koirien luokse. Mun luoksehan se sitten äkkiä kiireesti juoksi, kun ohjaaja vähän avusti ja piti sitä paikallaan ja itse lähdin kauemmas! (ollaan vähän kyllä sen jälkeen harjoiteltu paikallaan oloa, mutta se tuntuu olevan kovin vaikeata kun menohaluja on niin kauhesti. Ollaan me kuitenkin vähän edistytty, hyvin vähän :D)

Agilityn ekalla tunnilla tutustuttiin 4 eri esteeseen, jotka kaikki meni ihan hyvin ainakin välillä! Esteet mitä käydään tuolla viiden kerran kurssilla läpi on hyppyeste, kepit, pussi ja putki. Vilin mielestä hauskin oli pussi, ainakin se näytti siltä! Ens torstaita odotellessa :) www.taitoatassuihin.fi käydään tuolla. Ja sieltä bongattiin myös toinen kurssi mille ollaan menossa. Tottelevaisuuden tehokurssi pennuille! Se on 10 kertaa ja se alkaa elokuun puolessa välissä. Jeejee!

Huh, nyt kyllä väsyttää.. Oltiin viikonloppu pohjanmaalla mun äidin luona. Käytiin uimassa ja saunassa ja syötiin hyvin, ehkä liiankin hyvin, melkein kerkes jo tottua. :) Nukuttiin myös TOSI hyvin ja saatiin vähän univelkoja tasattua! Nyt vain odotellaan että toi avokki tulis pelireissulta ja päästään hakemaan se Espoosta kotiin. Vili just kömpi syliin nukkumaan..

Ainiin ja sen verran vielä on elämä muuttunut että meidän taloudessa on enää yksi auto, minä vaihdoin auton polkupyörään ja bussikorttiin!

Nyt en jaksa lisäillä kuvia ja videoita, mutta lisään niitä vaikka huomenna jos kerkeän, ilman mitään turhia sepustuksia :) Olikohan vielä muuta.. Ei kai? Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti