perjantai 17. kesäkuuta 2011

kokonaiset 7 viikkoa ja kolme päivää

Kaikenlaista ollaan keretty jo kokeilla ja ihmetellä tässä 3 päivän ja yön aikana. Ollaan jo ruvettu tutustumaan sekä lapsiin että koiriin oikein kunnolla. Naapurissa asuu vuoden vanha pomerian uros, Pele. Eilen koirat kohtasivat ekaa kertaa pihalla vapaana. Aluksi Pelelle piti vähän näyttää hampaita ja äristä koska se oli niin päällekäyvä (kirjaimellisesti). Käytiin myös vanhassa työpaikassani, siellä oli reilu 8 viikkoinen staffi-tyttö. Se oli vähän pelottava, eikä Viliä oikein kiinnostanut. Tänään tutustuttiin Pian sekarotuiseen Saku-koiraan, joka on myös vuoden vanha, mutta henkisesti ainakin 4vuotta :) Ja vielä ennen nukkumaan menoa käytiin tutustumassa fudiskentän reunalla Jussin siskon koiriin, kahteen amerikancockeriin, Zaraan ja Doniin. Niistä tulee vielä hyvät leikkikaverit, kunhan tää meidän poika tästä saa vähän lisää massaa.

Tänään ei ole tullut pissoja eikä kakkojakaan sisälle, muuta kuin yhdet pisulit sillä välin kun Vili oli yksin kotona pari tuntia, nekin hienosti lehden päälle! Rupeaa selkeästi jo tajuamaan minne halutaan että ne jätökset tehdään.

Istumista ollaa myös harjoiteltu aika paljon ja se menee jo tosi hienosti, vaikka olisi vähän häiriötäkin ympärillä! Ollaan myös hokattu miten voitaisi siitä helposti ruveta harjoittelemaan maahan menemistä. Nyt painaa univelat sen verran jo silmissä, että eiköhän mennä nukkumaan ne pois.. Unia!

  








 



1 kommentti: